Με δώρο αντιπολιτευτική αφίσα (!) κυκλοφόρησαν τα «Παραπολιτικά» (Photos)

739 Views
Με δώρο αντιπολιτευτική αφίσα (!) κυκλοφόρησαν τα «Παραπολιτικά» (Photos) Με δώρο αντιπολιτευτική αφίσα (!) κυκλοφόρησαν τα «Παραπολιτικά» (Photos)

 Σε μια παράξενη πρωτοβουλία προχώρησε η εφημερίδα «Παραπολιτικά» που δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία του Τύπου. Αφού μαζί με το φύλλο του Σαββάτου οι αναγνώστες έπαιρναν μαζί και μια αφίσα διαστάσεων 60Χ40 που αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση.


Στην αφίσα που τιτλοφορείται, «Σήμερα όλοι είναι στις καρέκλες τους ψηφίζοντας ναι σε όλα». Αποτυπώνονται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να λέει «Θα παραιτηθώ αν είναι να υπογράψω μνημόνια», ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος να δηλώνει «Θα παραιτηθώ για το όνομα της Μακεδονίας», ο Ευκλείδης Τσακαλώτος να λέει «Θα παραιτηθώ για το αφορολόγητο» και ο Γιώργος Κατρούγκαλος να λέει «Θα παραιτηθώ αν στο πολυνομοσχέδιο υπάρχουν μειώσεις συντάξεων».

Και είναι παράξενο, διότι η αφίσα δεν φέρει την υπογραφή – όπως θα ήταν φυσικό, ενός κόμματος στο πλαίσιο της επικοινωνιακής του προβολής, για παράδειγμα της ΝΔ, αλλά έχει την υπογραφή της εφημερίδας «Παραπολιτικά».
Τέλος για την ακρίβεια του ρεπορτάζ να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει αντίστοιχη πρωτοβουλία, αλλά ήταν μεμονωμένη περίπτωση και προερχόταν από περιθωριακό φύλλο! Ακόμα όμως και οι κομματικές εφημερίδες δεν έχουν διανείμει ποτέ αφίσες με σχετικό περιεχόμενο, παρά μόνο με ιστορικά πρόσωπα ή με ιστορικά στιγμιότυπα.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή