Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αποκαλύφθηκαν τα μετάλλια

673 Views
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αποκαλύφθηκαν τα μετάλλια Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αποκαλύφθηκαν τα μετάλλια

 


Ακριβώς έναν χρόνο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων αποκαλύφθηκαν τα σχέδια των Ολυμπιακών μεταλλίων και δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά το ελληνικό στοιχείο

Πριν από λίγη ώρα οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο αποκάλυψαν τα Ολυμπιακά μετάλλια και η αλήθεια είναι πως ο σχεδιασμός τους είναι εντυπωσιακός. 

«Ο σχεδιασμός των ολυμπιακών μεταλλίων του Τόκιο 2020 αντικατοπτρίζει την ιδέα ότι για να επιτευχθεί η δόξα, οι αθλητές πρέπει να αγωνίζονται καθημερινά για νίκη ενώ ο σχεδιασμός τους προορίζεται να συμβολίζει την ποικιλομορφία και να αντιπροσωπεύει έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι που ανταγωνίζονται στον αθλητισμό και εργάζονται σκληρά, τιμώνται!» δήλωσαν σχετικά οι εκπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής.

Για να πετύχουν αυτό τον συμβολισμό στο πίσω μέρος των μεταλλίων απεικονίζεται η θεά Νίκη που κρατά ένα κλαδί ελιάς μπροστά από το Παναθηναϊκό στάδιο. 

Η ημερομηνία της αποκάλυψης των μεταλλίων δεν ήταν τυχαία, αφού από σήμερα ξεκινά η (μεγάλη) αντίστροφη μέτρηση καθώς απομένει μόλις ένας χρόνος για να ξεκινήσουν οι Ολυμπιακού Αγώνες 2020.

medals1
medals2


Πηγή:www.sportsfeed.gr

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή