Νικηφόρος και Κωνσταντής αλλάζουν ζωές στη Λάρισα

958 Views
Νικηφόρος και Κωνσταντής αλλάζουν ζωές στη Λάρισα Νικηφόρος και Κωνσταντής αλλάζουν ζωές στη Λάρισα

 

Με εξελίξεις επιστρέφουν οι «Άγριες Μέλισσες», καθώς Νικηφόρος και Κωνσταντής αλλάζουν ζωές στον τρίτο κύκλο.

Ο τρίτος κύκλος θα βρει τους δύο ήρωες ενωμένους, παρά το γεγονός ότι σε προηγούμενα επεισόδια είχαν έρθει πολλές φορές σε σύγκρουση.

Τα δυο αδέλφια είναι αποφασισμένα να αποποιηθούν κάθε περιουσιακό στοιχείο των γονιών τους και να προσπαθήσουν να σταθούν στα πόδια τους με τις δικές τους δυνάμεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό Tv O’ Clock.

Στη νέα σεζόν θα τους δούμε να μετακομίζουν μόνιμα στη Λάρισα όπου και θα προσπαθήσουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση. Πρόκειται για ένα νυχτερινό μαγαζί. Μια μπουάτ, στην οποία εναποθέτουν τις ελπίδες τους για ένα όμορφο μέλλον.

Στη Λάρισα, βέβαια, θα δούμε να μένουν και ο Δούκας με την Μυρσίνη. Όσες προσπάθειες, όμως, και να κάνουν προκειμένου να ανακτήσουν τις σχέσεις με τα παιδιά τους δεν θα τα καταφέρουν. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής δεν μπορούν να συγχωρέσουν τις εγκληματικές τους πράξεις. Ωστόσο, το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες στις «Άγριες Μέλισσες» ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί ακόμη μια φορά. Κωνσταντής και Νικηφόρος είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που κινδυνεύουν από τη χούντα αλλά παράλληλα να κρατήσουν υγιή και δυνατή την επιχείρηση τους.

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή