«Μεσάνυχτα» για λίγους: Προβληματισμός στον Alpha για την Ελεονώρα Μελέτη

914 Views
«Μεσάνυχτα» για λίγους: Προβληματισμός στον Alpha για την Ελεονώρα Μελέτη «Μεσάνυχτα» για λίγους: Προβληματισμός στον Alpha για την Ελεονώρα Μελέτη

 


Με τα «θηρία» μοιάζει να παλεύει φέτος η Ελεονώρα Μελέτη η οποία είδε την εκπομπή «Μεσάνυχτα» να παρουσιάζει σημαντική πτώση στους πίνακες τηλεθέασης.

Δυστυχώς, πλέον ούτε οι καλεσμένοι σώζουν την κατάσταση, με την εκπομπή να μένει σταθερά στα μονοψήφια και μάλιστα σε μία ζώνη στην οποία μετρά πολύ η ανταπόκριση του δυναμικού κοινού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εκπομπή της Δευτέρας, που σημείωσε μόλις 6,4% και 8,1% τηλεθεάση σε γενικό σύνολο και δυναμικό κοινό αντίστοιχα, την ώρα που η σειρά του Star «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές» τερμάτιζε πρώτη με 20,5% στο σύνολο και 25,8% στο δυναμικό κοινό.

Ακολούθησε το «Ενώπιος Ενωπίω» με 19,8%και 15,4% αντίστοιχα, ενώ στην τελευταία θέση βρέθηκε το «Nega Talk» του MEGA που σημείωσε 3,9% και 5% τηλεθέαση.

Ο προβληματισμός στον ΑLPHA είναι τεράστιος, ωστόσο το γεγονός πως η Μελέτη «μετακομίζει» στη μεσημεριανή ζώνη από την ερχόμενη σεζόν, ηρεμεί κάπως τα πράγματα.
Πηγή: dailymedia.gr

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Αρχαία Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεκινά η διαδικασία επανατοποθέτησής τους στον Σταθμό Βενιζέλου
Αρχαία Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεκινά η διαδικασία επανατοποθέτησής τους στον Σταθμό Βενιζέλου
με 0 Σχόλια 2059 Views

Φωτογραφίες. Το χρονικό της έντονης διαμάχης για την διαχείρισή τους και τα τελικά χρονοδιαγράματα για την έκθεσή τους και την λειτουργία του σταθμού

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη