«Μεσάνυχτα» για λίγους: Προβληματισμός στον Alpha για την Ελεονώρα Μελέτη

490 Views
«Μεσάνυχτα» για λίγους: Προβληματισμός στον Alpha για την Ελεονώρα Μελέτη «Μεσάνυχτα» για λίγους: Προβληματισμός στον Alpha για την Ελεονώρα Μελέτη

 


Με τα «θηρία» μοιάζει να παλεύει φέτος η Ελεονώρα Μελέτη η οποία είδε την εκπομπή «Μεσάνυχτα» να παρουσιάζει σημαντική πτώση στους πίνακες τηλεθέασης.

Δυστυχώς, πλέον ούτε οι καλεσμένοι σώζουν την κατάσταση, με την εκπομπή να μένει σταθερά στα μονοψήφια και μάλιστα σε μία ζώνη στην οποία μετρά πολύ η ανταπόκριση του δυναμικού κοινού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εκπομπή της Δευτέρας, που σημείωσε μόλις 6,4% και 8,1% τηλεθεάση σε γενικό σύνολο και δυναμικό κοινό αντίστοιχα, την ώρα που η σειρά του Star «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές» τερμάτιζε πρώτη με 20,5% στο σύνολο και 25,8% στο δυναμικό κοινό.

Ακολούθησε το «Ενώπιος Ενωπίω» με 19,8%και 15,4% αντίστοιχα, ενώ στην τελευταία θέση βρέθηκε το «Nega Talk» του MEGA που σημείωσε 3,9% και 5% τηλεθέαση.

Ο προβληματισμός στον ΑLPHA είναι τεράστιος, ωστόσο το γεγονός πως η Μελέτη «μετακομίζει» στη μεσημεριανή ζώνη από την ερχόμενη σεζόν, ηρεμεί κάπως τα πράγματα.
Πηγή: dailymedia.gr

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή