Προβληματισμός στον Alpha μετά το «διαζύγιο» Μάνεση-Μελέτη

799 Views
Προβληματισμός στον Alpha μετά το «διαζύγιο» Μάνεση-Μελέτη Προβληματισμός στον Alpha μετά το «διαζύγιο» Μάνεση-Μελέτη

  


Με δεδομένο ότι το διαζύγιο Ελεονώρας Μελέτη - Νίκου Μάνεση είναι οριστικό και μένει να σφραγιστεί επίσημα από τη διοίκηση του Alpha, στο κανάλι επικρατεί αναταραχή και όλα τα σενάρια για την επόμενη ημέρα έχουν τεθεί επί τάπητος.
 

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ON Time", άμεσα θα γίνουν δύο ξεχωριστά ραντεβού διευθυντικών στελεχών τόσο με την Ελεονώρα Μελέτη όσο και με τον Νίκο Μάνεση, ώστε να διαπιστωθεί εάν έστω και την τελευταία στιγμή μπορεί να υπάρξει κάποιος συμβιβασμός.
 
Το πρώτο σενάριο που έχει πέσει αυτή τη στιγμή στο τραπέζι των συζητήσεων και είναι και το επικρατέστερο θέλει τον Νίκο Μάνεση και όλη την ομάδα των συνεργατών του να αποχωρούν οριστικά από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και εκείνη μαζί με τους συνεργάτες που θα επιλέξει να αναλάβει την επιμέλεια της εκπομπής και να προχωρήσει στην αναδιαμόρφωσή της προκειμένου να επιχειρηθεί ανάκαμψη στους πίνακες τηλεθέασης. Σε αυτήν την περίπτωση η εκπομπή θα γίνει κοινωνική με τις ανάλογες συνεντεύξεις.
 
Το δεύτερο σενάριο είναι η Ελεονώρα Μελέτη να σταματήσει την εκπομπή και να ενεργοποιηθεί η ρήτρα που προβλέπει το συμβόλαιό της για late night εκπομπή. Σε αυτή την περίπτωση στις οθόνες μας θα επιστρέψουν τα "Μεσάνυχτα".
 
Το σενάριο με τις μικρότερες πιθανότητες είναι η Ελεονώρα Μελέτη να αποχωρήσει από τον Alpha διακόπτοντας το συμβόλαιό της και είτε να στηθεί νέα πρωινή εκπομπή ή να καταργηθεί τελείως η συγκεκριμένη ζώνη και να τοποθετηθούν επαναλήψεις ελληνικών σειρών. Είναι το σενάριο με τις λιγότερες πιθανότητες καθώς κανάλι και παρουσιάστρια δεσμεύονται με συμβόλαιο που έχει υψηλές οικονομικές ρήτρες σε περίπτωση πρόωρης διακοπής του και λήγει το καλοκαίρι του 2022.
 

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Σε σοβαρό τροχαίο ο ηθοποιός Νίκος Κορεξιανός -  Αναρρώνει στο σπίτι του (φωτό)
Σε σοβαρό τροχαίο ο ηθοποιός Νίκος Κορεξιανός - Αναρρώνει στο σπίτι του (φωτό)
με 0 Σχόλια 2306 Views

«Ήρωας» του επεισοδίου ο γνωστός ηθοποιός της Θεσσαλονίκης, Νίκος Κορεξιανός που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να επιβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή