Ποια είναι η διαδικασία των live του The Voice που ξεκινούν σήμερα.

227 Views
Ποια είναι η διαδικασία των live του The Voice που ξεκινούν σήμερα. Ποια είναι η διαδικασία των live του The Voice που ξεκινούν σήμερα.

Ποια είναι η διαδικασία των live του The Voice που ξεκινούν σήμερα.

Από την σήμερα Παρασκευή 28 Μαρτίου τα live- η τελευταία και πιο καθοριστική φάση του talent show- στον ΑΝΤ1 και φέρνουν πολλές εκπλήξεις!

Κατά τη διάρκεια των Live θα δούμε διάφορες ενδιαφέρουσες συνεργασίες επί σκηνής. Οι διαγωνιζόμενοι θα μοιραστούν το stage με τους Coach, αλλά και με guest καλλιτέχνες. Στόχος τους είναι να χαρίσουν μοναδικές τραγουδιστικές ερμηνείες. Στην έναρξη των Live, οι Coach θα παρουσιάσουν ένα κοινό performance.
Ακολουθεί αναλυτικά η διαδικασία των 6 live που θα προβληθούν:
1ο & 2ο Live
Σε αυτή τη φάση του THE VOICE έχουν απομείνει 32 διαγωνιζόμενοι, οι 16 από τους οποίους θα εμφανιστούν στο 1ο live και αντίστοιχα οι υπόλοιποι 16 στο 2ο live. Στο 1ο διαγωνίζονται 4 παίκτες από κάθε ομάδα και καθεμία από τις 4 συνολικά ομάδες διαγωνίζεται διαδοχικά. Πριν διαγωνιστεί η πρώτη ομάδα ανοίγουν οι γραμμές, για τους 4 διαγωνιζόμενους και στη συνέχεια οι 4 παίκτες τραγουδούν και λαμβάνουν τα σχόλια των Coach. Μόλις ολοκληρώσει την εμφάνισή του και ο τέταρτος διαγωνιζόμενος οι γραμμές για τη συγκεκριμένη ομάδα κλείνουν. Ο παρουσιαστής ανακοινώνει την απόφαση του κοινού, δηλαδή ποιος από τους 4 διαγωνιζόμενους συγκέντρωσε από το κοινό τις περισσότερες ψήφους. Ο πρώτος λοιπόν «σώζεται» από το κοινό και συνεχίζει στο 3ο live. Στη συνέχεια o Coach της ομάδας καλείται να αποφασίσει ποιον από τους υπόλοιπους 3 παίκτες θα «σώσει» για να συνεχίσει και εκείνος στο 3ο live. Οι δυο διαγωνιζόμενοι που μένουν αποχωρούν από το show. Το ίδιο θα συμβεί και με τις υπόλοιπες 3 ομάδες, οπότε από τους συνολικά 16 διαγωνιζόμενους μετά το 1ο live, θα συνεχίσουν οι 8 στο 3Ο. Η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται και στο 2ο live, οπότε 8 ακόμη διαγωνιζόμενοι θα προκριθούν για το 3ο live.
3ο Live
Στο 3ο live διαγωνίζονται 16 παίκτες, 4 από κάθε ομάδα και κάθε ομάδα διαγωνίζεται διαδοχικά. Πριν ακόμα αρχίσει ο διαγωνισμός ανοίγουν οι γραμμές για την εκάστοτε ομάδα και κλείνουν αφού εμφανιστεί και ο τελευταίος από τους 4 διαγωνιζόμενους. Ο παρουσιαστής ανακοινώνει τα ονόματα των 2 διαγωνιζόμενων που το κοινό αποφάσισε να παραμείνουν στο THE VOICE. Στη συνέχεια ο παρουσιαστής ζητάει από τον Coach της ομάδας να αποφασίσει ποιος είναι ο 3ος διαγωνιζόμενος που ο ίδιος θέλει να συνεχίσει μαζί του στο επόμενο live. Έτσι σε αυτό το live o κάθε Coach «χάνει» έναν παίκτη. Η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται και για τις υπόλοιπες 3 ομάδες. Μετά το τέλος του 3ου live θα παραμείνουν στο THE VOICE 12 διαγωνιζόμενοι.
4ο Live
Στο 4ο live θα τραγουδήσουν 12 διαγωνιζόμενοι, 3 από κάθε ομάδα. Η διαδικασία παραμένει ίδια, όπως και στα προηγούμενα live. Κάθε ομάδα διαγωνίζεται διαδοχικά και οι γραμμές κλείνουν κάθε φορά που μία ομάδα ολοκληρώνει την εμφάνισή της. Το κοινό «σώζει» με την ψήφο του έναν από τους διαγωνιζόμενους, ενώ ένας ακόμα παίκτης από κάθε ομάδα παραμένει στο THE VOICE μετά από απόφαση του Coach. Ο τρίτος αποχωρεί από το παιχνίδι. Αφού διαγωνιστούν και οι 4 ομάδες θα παραμείνουν στο show 8 παίκτες.
5ο Live
Στο 5ο live θα διαγωνιστούν 8 τραγουδιστές, 2 από κάθε ομάδα. Στον τελικό του THE VOICE θα προκριθούν 4 διαγωνιζόμενοι. Καθένας από τους 4 παίκτες εκπροσωπεί μία από τις 4 ομάδες.
6ο Live
Στον τελικό του THE VOICE θα εμφανιστούν οι 4 επικρατέστεροι διαγωνιζόμενοι. Στο τέλος του, αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής, η νέα ΦΩΝΗ της Ελλάδας.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
54α Δημήτρια 2019 - Αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων.
54α Δημήτρια 2019 - Αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων.
με 0 Σχόλια 2109 Views

 Τα 54α Δημήτρια καλωσορίζει και φέτος το Φθινόπωρο η Θεσσαλονίκη, από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 με πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων εικαστικών, χορό, θέατρο, εκθέσεις, συνέδρια, μουσική, peformances και άλλες παράλληλες δράσεις, σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή