Η επιστήμονας τροφίμων Natalie Alibrandi, μάς λέει λοιπόν μέσω της Telegraph μας δίνει συμβουλές για τη σοκολάτα.
H Kulturosupa.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα για τα cookies
Η επιστήμονας τροφίμων Natalie Alibrandi, μάς λέει λοιπόν μέσω της Telegraph μας δίνει συμβουλές για τη σοκολάτα.
Τα προηγούμενα χρόνια, ακόμη και σε μείζονες αρχαιολογικούς χώρους, δεν υπήρχε διαθέσιμο ούτε νερό.
«Είμαι σε μια φάση που δεν με ενδιαφέρει καθόλου, τι θα πει ο κόσμος» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής
Η «Μπάρμπαρα» θα φέρει ολικό παγετό - Οι προειδοποιήσεις της Πολιτικής Προστασίας για την κυκλοφορία τις επόμενες ημέρες
Περισσότερα ...Με αυτή τη λογική θα πρέπει να… συλληφθούν και δικαστούν οι 9 στους 10 χρήστες του διαδικτύου που γράφουν ελεύθερα τη γνώμη τους
Περισσότερα ...«Είμαι σε μια φάση που δεν με ενδιαφέρει καθόλου, τι θα πει ο κόσμος» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής