Αύγουστος Κορτώ: «Βιάζονται παιδιά για ν' απολαμβάνουν το θέαμα τα διεστραμμένα καθίκια»

4279 Views
Αύγουστος Κορτώ: «Βιάζονται παιδιά για ν' απολαμβάνουν το θέαμα τα διεστραμμένα καθίκια» Αύγουστος Κορτώ: «Βιάζονται παιδιά για ν' απολαμβάνουν το θέαμα τα διεστραμμένα καθίκια»

Η είδηση της προφυλάκισης του Βασίλη Παπαθεοδώρου για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, προκάλεσε, απολύτως δικαιολογημένα, σοκ στην ελληνική κοινωνία καθώς επρόκειτο για έναν πολυβραβευμένο συγγραφέας παιδικού και εφηβικού βιβλίου. 

Πολλοί έσπευσαν να τοποθετηθούν για τη σύλληψή του και ο Αύγουστος Κορτώ προχώρησε με τη σειρά του σε μία οργισμένη ανάρτηση κατά του συγγραφέα.

Μέσα από το προφίλ του στο Facebook, ο συγγραφέας έθιξε το πρόβλημα της παιδοφιλίας, ανέφερε ότι ήξερε τον προφυλακισμένο Βασίλη Παπαθεοδώρου και τέλος ευχήθηκε να καταλήξει στη φυλακή εφόσον έχουν συμβεί όλα αυτά, τα οποία φέρεται πως διέπραξε.

Γράφει ο Αύγουστος Κορτώ στην ανάρτησή του:

«Στην επίγεια κόλαση, υπάρχουν πολλά επίπεδα βαρβαρότητας και φρίκης - και το να βιάζονται παιδιά εφτά κι οχτώ χρονώ για να απολαμβάνουν το θέαμα τα διεστραμμένα καθίκια που με τον τρόπο αυτό διασπείρουν και διαιωνίζουν το ασύλληπτο, ασυγχώρητο έγκλημα, πιθανώς να είναι ο πάτος της κόλασης.

Ένα παιδί που υφίσταται τέτοια θηριώδη κακοποίηση, είναι σαν να το σκοτώνεις. Όσοι γιατροί και να πέσουν πάνω του, όση στοργή κι αν λάβει, πώς να διαχειριστεί τέτοιο τραύμα; Πώς να ορθοποδήσει, να εμπιστευτεί ενήλικους και συνομήλικους, πώς να ερωτευτεί, να δώσει συναινετικά το κορμί του; Πώς να αποφύγει τη λήθη των ουσιών που είναι συχνά η μοίρα τέτοιων ρημαγμένων παιδιών;

Δεν θέλω ούτε να γράψω τ' όνομά του, γιατί εννοείται πως τον ήξερα, στον ίδιο εκδότη ήμασταν ένα φεγγάρι. Δεν το χωράει το μυαλό μου - να γράφεις βιβλία για παιδιά, να κλείνεις το αρχείο του Word, και να ανοίγεις το αρχείο της κόλασης.
Πολλά, πολλά χρόνια φυλακή. Τίποτα άλλο».

«Όποιος καταναλώνει παιδική πορνογραφία, κι άρα βάζει λεφτά στις τσέπες των παργωγών της, είναι υπεύθυνος για ΚΑΘΕ βιασμό παιδιού που απεικονίζεται στα φρικώδη βίντεο» πρόσθεσε σε σχόλιο κάτω από την ίδια δημοσίευση.


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Αύγουστος Κορτώ

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη