«Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»: Σάρωσε σε τηλεθέαση η έγχρωμη έκδοση.

463 Views
«Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»: Σάρωσε σε τηλεθέαση η έγχρωμη έκδοση. «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»: Σάρωσε σε τηλεθέαση η έγχρωμη έκδοση.

 «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»: Σάρωσε σε τηλεθέαση η έγχρωμη έκδοση.

Αν και είχε αρκετό ανταγωνισμό από τα υπόλοιπα κανάλια, η ελληνική κλασική ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» η οποία προβλήθηκε το Σάββατο για πρώτη φορά στην έγχρωμη έκδοσή της, κατέγραψε υψηλά νούμερα τηλεθέασης. 

Αν και η συγκεκριμένη ταινία είναι ούτως ή άλλως μια από τις αγαπημένες ελληνικές ταινίες των τηλεθεατών, το ρεκόρ τηλεθέασης έσπασε κάθε προηγούμενο.

Όπως λοιπόν ήταν αναμενόμενο η πρώτη της τηλεοπτική προβολή ως έγχρωμη μέσα από την συχνότητα του Ant1 τράβηξε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης και υψηλά ποσοστά στου πίνακες της Nielsen.

Συγκεκριμένα «Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα» μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 που βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα. Έτσι ο μέσος όρος τηλεθέασης στο γενικό σύνολο ήταν 30,1%, ενώ ο μέσος όρος στο δυναμικό κοινό (15 - 44) ήταν ακόμη υψηλότερος 37, 9%.

Μάλιστα λάποια στιγμή η τηλεθέαση άγγιξε το 47,9%!

Ετσι, οι Ελληνες τηλεθεατές απόλαυσαν για ακόμα μια φορά τον Αντωνάκη και την Ελενίτσα, αυτή τη φορά με χρώμα στα ρούχα τους, τα μαλλιά τους και όλο το περιβάλλον γύρω τους...

Υπέροχη ταινία, όπως κι αν τη δει κανείς.


Φωτογραφικό υλικό

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Συνταρακτική «Σέρρα, Η ψυχή του Πόντου» και καθηλωτική Χρύσα Παπά. Είδαμε & σχολιάζουμε
Συνταρακτική «Σέρρα, Η ψυχή του Πόντου» και καθηλωτική Χρύσα Παπά. Είδαμε & σχολιάζουμε
με 0 Σχόλια 3812 Views
Πρόκειται για μια άκρως αξιόλογη παράσταση που αξίζει ο καθένας μας να την παρακολουθήσει, γιατί πέρα απ’ την ενδιαφέρουσα πλοκή, τα έντονα συναισθήματα και την ικανότητα της ηθοποιού, είναι ένα έργο που διεισδύει βαθιά στην ανθρώπινη ψυχή..  Είδε η Ελένη Γιαννακίδου και σχολιάζει για την Κουλτουρόσουπα
Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο