Αποφασίστηκε: Ηλεκτρονικό εισιτήριο στα γήπεδα

284 Views
Αποφασίστηκε: Ηλεκτρονικό εισιτήριο στα γήπεδα Αποφασίστηκε: Ηλεκτρονικό εισιτήριο στα γήπεδα

Αποφασίστηκε: Ηλεκτρονικό εισιτήριο στα γήπεδα

Τη θέσπιση ηλεκτρονικού εισιτήριου στα γήπεδα, αλλά και κάρτας φιλάθλου που θα ισχύσει υποχρεωτικά μέχρι την 1/1/2016, προβλέπει απόφαση του αρμόδιου για τον αθλητισμό, υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Χαράλαμπου - Σταύρου Κοντονή.

Σύμφωνα με την απόφαση, για τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων, καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδος, περιλαμβανομένων των διεθνών και φιλικών αγώνων, τα εισιτήρια θα εκδίδονται πάντοτε αριθμημένα και ονομαστικά, με τον αριθμό του εισιτηρίου να αντιστοιχεί σε μία θέση καθήμενου θεατή. Παράλληλα, από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 θα είναι υποχρεωτική για κάθε φίλαθλο η προμήθεια κάρτας φιλάθλου. Χωρίς την κάρτα φιλάθλου, από την 1/1/2016 δε θα είναι δυνατή, σε καμία περίπτωση, η έκδοση εισιτηρίων.

Εν τω μεταξύ, με δεύτερη απόφαση του κ. Κοντονή, τα γήπεδα θα παρακολουθούνται από ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση πράξεων βίας. Όλα τα σήματα από τους εικονολήπτες θα μεταφέρονται σε κλειστό κέντρο ελέγχου που θα γειτνιάζει ή θα συστεγάζεται με το κέντρο επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Στις περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί ενδείξεις βίας και αξιόποινων πράξεων, τα δεδομένα θα διαβιβάζονται από το αστυνομικό τμήμα στην αρμόδια εισαγγελική ή ανακριτική αρχή.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Όταν το 2016 στο Ολύμπιον ο Δημήτρης Ειπίδης αποχαιρέτησε το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ (βίντεο)
Όταν το 2016 στο Ολύμπιον ο Δημήτρης Ειπίδης αποχαιρέτησε το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ (βίντεο)
με 0 Σχόλια 565 Views

Ήταν η 18η κατά σειρά διοργάνωση και ήταν η τελευταία βραδιά του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, όταν ο Δημήτρης Ειπίδης ανέβαινε στη σκηνή του κατάμεστου Ολύμπιον για να απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή λήξης.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή