Αποφασίστηκε: Ηλεκτρονικό εισιτήριο στα γήπεδα

251 Views
Αποφασίστηκε: Ηλεκτρονικό εισιτήριο στα γήπεδα Αποφασίστηκε: Ηλεκτρονικό εισιτήριο στα γήπεδα

Αποφασίστηκε: Ηλεκτρονικό εισιτήριο στα γήπεδα

Τη θέσπιση ηλεκτρονικού εισιτήριου στα γήπεδα, αλλά και κάρτας φιλάθλου που θα ισχύσει υποχρεωτικά μέχρι την 1/1/2016, προβλέπει απόφαση του αρμόδιου για τον αθλητισμό, υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Χαράλαμπου - Σταύρου Κοντονή.

Σύμφωνα με την απόφαση, για τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων, καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδος, περιλαμβανομένων των διεθνών και φιλικών αγώνων, τα εισιτήρια θα εκδίδονται πάντοτε αριθμημένα και ονομαστικά, με τον αριθμό του εισιτηρίου να αντιστοιχεί σε μία θέση καθήμενου θεατή. Παράλληλα, από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 θα είναι υποχρεωτική για κάθε φίλαθλο η προμήθεια κάρτας φιλάθλου. Χωρίς την κάρτα φιλάθλου, από την 1/1/2016 δε θα είναι δυνατή, σε καμία περίπτωση, η έκδοση εισιτηρίων.

Εν τω μεταξύ, με δεύτερη απόφαση του κ. Κοντονή, τα γήπεδα θα παρακολουθούνται από ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση πράξεων βίας. Όλα τα σήματα από τους εικονολήπτες θα μεταφέρονται σε κλειστό κέντρο ελέγχου που θα γειτνιάζει ή θα συστεγάζεται με το κέντρο επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Στις περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί ενδείξεις βίας και αξιόποινων πράξεων, τα δεδομένα θα διαβιβάζονται από το αστυνομικό τμήμα στην αρμόδια εισαγγελική ή ανακριτική αρχή.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (& όλες οι επαναλήψεις) και που προβάλλονται στη Θεσσαλονίκη 29/10 –04/11/2020
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (& όλες οι επαναλήψεις) και που προβάλλονται στη Θεσσαλονίκη 29/10 –04/11/2020
με 0 Σχόλια 269 Views

Αν η Θεσσαλονίκη γίνει «κόκκινη» οι κινηματογράφοι κλείνουν και οι 5 νέες ταινίες που έχουν προγραμματιστεί να προβληθούν αναβάλλονται, ο Θεός ξέρει πότε…Δείτε τι θα δείτε από Πέμπτη 29 Οκτωβρίου – έως Τετάρτη 04 Νοεμβρίου 2020


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή