HELLO ALEXIS. I T’S ME. Ερωτικό-αγιοβαλεντίνιστικο γεμάτο πάθος και πόθο για τον μεγάλο εραστή… Από τον Βασίλη Καρατζόγλου.

181 Views
HELLO ALEXIS. I T’S ME. Ερωτικό-αγιοβαλεντίνιστικο γεμάτο πάθος και πόθο για τον μεγάλο εραστή… Από τον Βασίλη Καρατζόγλου. HELLO ALEXIS. I T’S ME. Ερωτικό-αγιοβαλεντίνιστικο γεμάτο πάθος και πόθο για τον μεγάλο εραστή… Από τον Βασίλη Καρατζόγλου.

 HELLO ALEXIS. I T’S ME. Ερωτικό-αγιοβαλεντίνιστικο γεμάτο πάθος και πόθο για τον μεγάλο εραστή… Από τον Βασίλη Καρατζόγλου.

Προσοχή παρακαλώ. Η Κυρασούλα επιστρέφει ανανεωμένη και ερωτευμένη σε ένα έκτακτο (αλλά και άτακτο),ερωτικό-αγιοβαλεντίνιστικο κείμενο. Απολαύστε την ντυμένη στα κόκκινα, μεταμορφωμένη σε Adele,γεμάτη πάθος και πόθο, να αναφωνεί: «Ηello Alexis.It’s me”.Υγ. Με σήμα την μπούρκα, Περσικό χαλί και τα τρακτέρ…
 
Hello Alexis. Itsme. It’s me (άναθεμά σε) που πόνεσε για σένα, it’s me που σ’ αγάπησε όσο καμία, it’s me που πίστεψα σε σένα, (αλλά εσύ τα έκανες…σκατά), it’s me που τα βράδια δεν μπορώ να κλείσω μάτι. Ιt’s me που αλλάζω πλευρό κάθε δευτερόλεπτο και δεν μπορώ να ηρεμήσω μια στάλα. Σε βλέπω στον ύπνο μου, στον ξύπνιο μου, στην τηλεόραση, στις εφημερίδες, σε ακούω στο ραδιόφωνο, μ’ αυτή την ερωτική-μπάσα φωνή αλλά «Ανδρέα Παπανδρέου» και η λίμπιντο μου χτυπάει κόκκινο. Είσαι παντού και πουθενά. «Σε όλα μέσα είσαι και πλανιέσαι, δεν ξεχνιέσαι, δεν ξεχνιέσαι».
 
Σε θυμάμαι, λυκειόπαιδο ακόμα, τότε που έδινες  τις τηλεοπτικές σου συνεντεύξεις με το μακρύ-ανέμελο μαλλάκι και μιλούσες έτσι «επαναστατικά» και με τσαμπουκά. Ο νέος Τσε ΓκεΒάρα. Τότε που μιλούσες για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για την αξιοκρατία, για την ισότητα, για τις αξίες της ζωής, για την Παιδεία και το δίκαιο του εργαζόμενου. Τότε που ήσουν ένας ζουμερός νεαρός, ένας μικρός αντάρτης  και έσταζες  νιάτα και ιδρώτα. «Μια μέρα αυτό το παιδί θα πάει μπροστά», έλεγα και ξανάλεγα, και όλοι με λέγανε τρελή»Αχχχχχχχχχ Αλέξη. «Ας με λένε τρελή, σ’ αγαπάω πολύ και σε νοιάζομαι», τραγουδούσα και ο άντρας μου νόμιζε ότι τον ξαναερωτεύθηκα. Αλλά όχι. Έκανε μέγα λάθος παλικάρι μου. Εσύ ήσουν ο κρυφός μου πόθος. Η κρυφή μου Ελπίδα. Εσύ ήσουν αυτός που λαχταρούσα.
 
«Είσαι η Ελπίδα μας πήδα-πήδα-πήδα μας», φώναζα μετά από χρόνια, όταν πλέον ως Πρόεδρος του Σύριζα, άρχιζες να κερδίζεις πόντους και να παίρνεις κεφάλι στις εκλογικές αναμετρήσεις. «Να τος, να τος ο Πρωθυπουργός»ούρλιαζα σε κάθε προεκλογική σου συγκέντρωση. «Η Ελπίδα ήρθε», σκέφτηκα πριν ένα χρόνο περίπου, τότε που ζήτησες εκλογές και τις κέρδισες με τιμή και περηφάνια. Αλέξη μου όλος ο κόσμος ήταν στο πλευρό σου. Γέροι, νέοι, άντρες, γυναίκες, φτωχοί, μικρομεσαίοι, αγρότες, φοιτητές, όλοι πίστεψαν ότι η Ελπίδα ήρθε. Όλοι πίστεψαν ότι η Ελπίδα και η Αριστερά θα μας βοηθήσουν να βρούμε την χαμένη αξιοπρέπεια μας. Θα πάρουμε κεφάλι από την φτώχεια, τις χαμηλές συντάξεις, τους χαμηλούς μισθούς, την ανεργία και τις αυτοκτονίες που αυξάνονται μέρα με την μέρα. Όλοι, (και πιο πολύ εγώ)πιστέψαμε ότι τίποτα δεν είναι πια όπως παλιά. Το παλιό πολιτικό σύστημα καταρρέει. «Η παραλύειειειεειειειειειιειειει», όπως θα τραγουδούσε και η  Αννούλα Βίσση.
 
Όμως, Αλέξη γελαστήκαμε. Έστειλες για μαγκιές στους Ευρωπαίους τον Γιάνη με το ένα Ν, τον καρδιοκατακτητή(τρομάρα του) τον ερωτύλο με τα πουκάμισα του Ταμτάκου, με τον σηκωμένο γιακά αλλά κόμης Δράκουλας και τις selfies στον εαυτό του ανά δευτερόλεπτο, τον άνθρωπο που γέμισε με ελπίδες εκατομμύρια Έλληνες, αλλά στο τέλος οι ελπίδες πιάσανε πάτο. Άνθρακες ο θησαυρός. Ο Γιάνης με το ένα Ν, έγινε Λούης και άφησε πίσω του καμένη γη. Μετά είχες την Ζωίτσα,-όχι την Λάσκαρη,-αλλά την άλλη με τις φωνές, τις τσιρίδες, τις ατελείωτες συνεντεύξεις, και τα «τι είπατε;»,«τι είπατε;», με τα ξεκατινιάσματα σε εκπομπές και Βουλή, αλλά και αυτή είπε ένα μεγαλειώδες ΟΧΙ και σε άφησε στα κρύα του λουτρού.
 
Και το θέατρο του παραλόγου συνεχίστηκε με δεύτερη εκλογική αναμέτρηση (γιατί η κυβέρνηση κλυδωνιζόταν και κουδουνιζόταν), με δημοψήφισμα για το αν συμφωνούμε με τα νέα μέτρα που προτείνουν οι Ευρωπαίοι, και άντε πάλι στις κάλπες και άντε πάλι δίλημμα (ευρώ η δραχμή)και άντε πάλι αποχωρήσεις από την κυβέρνηση, (Λαφαζάνη λαμβάνει;)βάλε και τα capitalcontrol, πιάσε και το τηλεκοντρόλ να σε θαυμάσουμε στις τηλεοπτικές σου εμφανίσεις,  και ο να σου ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου, και να σου ο νέος ηγέτης με το 62% ΟΧΙ, και νέες αποχωρήσεις από την κυβέρνηση, και μεγαλώνει η ανεργία και χαμηλώνουν οι μισθοί και διορίζονται αβέρτα οι συγγενείς και οι φίλοι Αριστερών συγγενών σε θέσεις δημοσίου, (που είναι η αξιοκρατία Αλέξη και η κατάρρευση του παλιού-σάπιου πολιτικού συστήματος;)και αντίο Λαφαζάνη, και αντίο Ελπίδα, και καλώς ήρθατε τρακτέρ και γεια σου νέο ασφαλιστικό και σύνταξη στα 150.
 
Και, να, που έφτασε η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και βρίσκομαι τυλιγμένη με μια μπούρκα στα μαλλιά, πεσμένη στο Περσικό χαλί, ντυμένη στα κόκκινα, να σου φωνάζω αλλά εσύ να μην μ’ ακούς. Σου φωνάζω αλλά εσύ έχεις κλείσει τα αυτιά. Σε πήρε το πολιτικό σύστημα (που θα το πατούσες, και θα έφερνες νέο αέρα να αναπνεύσουμε και εμείς λιγάκι) και σε σήκωσε. Σε πήραν οι επαναστατικοί λόγοι και οι μεγάλες υποσχέσεις και πέσατε όλοι μαζί στον Καιάδα. Και κάπου εκεί, μαζί με εκατομμύρια Έλληνες ,ντυμένοι όλοι στα κόκκινα, σου φωνάζουμε με αγωνία και λαχτάρα (όπως η Αντέλ),και η φωνή μας γίνεται ένα: «Hello Alexis. It’s me (γαμώτο).
 
Μας θυμάσαι;;;
Η στήλη του Β. Κ. μετακόμισε στη κατηγορία
«Αυτά και Άλλα» - προηγούμενα άρθρα του θα βρείτε εδώ

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Β. Καρατζόγλου
Β. Καρατζόγλου
«HOPE ρε γαμώτο»... φωνασκεί ο Βρασίδας Παπαρόπουλος κάθε 7, 17 και 27 του μηνός δια χειρός Βασίλη Καρατζόγλου. . Για παράπονα, βρίσιμο, λατρεία, δώρα και άλλους τρόπους θαυμασμού, μην διστάζεις να επικοινωνήσεις στο Vaskaratzoglou@yahoo.gr.

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή