Τελικά τα γένια κάνουν καλό στην υγεία των ανδρών σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

76 Views
Τελικά τα γένια κάνουν καλό στην υγεία των ανδρών σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Τελικά τα γένια κάνουν καλό στην υγεία των ανδρών σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

 Τελικά τα γένια κάνουν καλό στην υγεία των ανδρών σύμφωνα με πρόσφατη επιστημονική έρευνα.

Τα γένια έχει αποδειχτεί επιστημονικά πως, όχι απλά κάνουν τους άνδρες πιο γοητευτικούς, αλλά και προσφέρουν πλεονεκτήματα για την υγεία.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστήμιο του Queensland στην Αυστραλία έδειξε πως το μούσι προσφέρει προστασία που ανέρχεται στο 90-95% από τις επικίνδυνες υπεριώδεις ακτινοβολίες, με δείκτη προστασίας έως και 21.

Όπως ανέφερε στον Independent, τα γένια δεν προσφέρουν ό,τι προσφέρει το αντηλιακό αλλά «είναι, φυσικά, παράγων παρεμπόδισης της υπεριώδους ακτινοβολίας».

Την ίδια στιγμή, ο dr. Friedmann ανέλυσε γιατί το μούσι καθυστερεί την γήρανση και διατηρεί το δέρμα φρέσκο και νεανικό.

«Η έκθεση στον ήλιο είναι η υπ’ αριθμόν ένα αιτία της φωτογήρανσης και των δερματικών βλαβών, άρα έχει νόημα το ότι αν καλύπτεται το πρόσωπό σου από παχιά γενειάδα αυτή θα προστατέψει το δέρμα σου από τα σημάδια γήρανσης» εξηγεί ο δρ. Friedmann.

Ο dr. Anil πάντως είπε πως η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία εξαρτάται από το πάχος και την πυκνότητα της γενειάδας».


Φωτογραφικό υλικό
Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Δυνατή γοητεία συμβολισμών στην ιδιαίτερη θεατρική περφόρμανς «Κρημνοί». Είδαμε & Σχολιάζουμε.
Δυνατή γοητεία συμβολισμών στην ιδιαίτερη θεατρική περφόρμανς «Κρημνοί». Είδαμε & Σχολιάζουμε.
με 0 Σχόλια 1874 Views

 Ένα εξαιρετικό δείγμα σωματικού θεάτρου με εμπνευσμένους συμβολισμούς και καλλιτεχνική αισθητική, που «παίρνει» μαζί του τον θεατή… Δυνατή γοητεία συμβολισμών στην ιδιαίτερη θεατρικήπερφόρμανς «Κρημνοί». Είδαμε & Σχολιάζουμε.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή