Αυτό είναι το νέο ΕΣΡ (Ολη η λίστα)

169 Views
Αυτό είναι το νέο ΕΣΡ (Ολη η λίστα) Αυτό είναι το νέο ΕΣΡ (Ολη η λίστα)

 Αυτό είναι το νέο ΕΣΡ (Ολη η λίστα).

«Λευκός καπνός» βγήκε από την έκτη Διάσκεψη των Προέδρων, με τα κόμματα να συμφωνούν στη σύνθεση του ΕΣΡ. Πρόεδρος είναι ο Αθανάσιος Κουτρομάνος (πρόταση της ΝΔ) και αντιπρόεδρος ο Ροδόλφος Μορώνης.

Η σύνθεση του ΕΣΡ

  • Πρόεδρος: Αθανάσιος Κουτρομάνος
  • Αντιπρόεδρος: Ροδόλφος Μορώνης

Μέλη:

  • Πόπη Διαμαντάκου,
  • Βασίλης Καραποστόλης,
  • Νίκος Κιάος,
  • Γιώργος Πλειός
  • Λίλιαν Μήτρου,
  • Δήμητρα Παπαδοπούλου (διανύει ήδη τη θητεία της),
  • Γεώργιος Σαριδάκης

«Το ΕΣΡ αναλαμβάνει ένα βαρύ καθήκον»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, εξέφρασε την ικανοποίηση της κυβέρνησης για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, ενώ ευχήθηκε στα μέλη της Ανεξάρτητης Αρχής καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους.

«Μετά την χθεσινή θετική εξέλιξη, ανοίγει πλέον ο δρόμος για την διεξαγωγή του διαγωνισμού, παρά την διαρκή υπονόμευση από την αξιωματική αντιπολίτευση» πρόσθεσε.

«Το ΕΣΡ αναλαμβάνει ένα βαρύ καθήκον και ο πήχυς των προσδοκιών είναι εξαιρετικά υψηλός, τόσο σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα, όσο και στο τίμημα των αδειών. Ακόμα και η ΝΔ, κάτω από τη γενική κατακραυγή που αποτυπώθηκε και σε πρόσφατες μετρήσεις της κοινής γνώμης, αναγκάστηκε να υποχωρήσει από την 10μηνη στάση αδιαλλαξίας της και να τηρήσει την συνταγματική της υποχρέωση, έστω και την τελευταία στιγμή» είπε ο κ. Τζανακόπουλος, υπενθυμίζοντας ότι «μόλις τρείς μέρες πριν, η ΝΔ έθετε ως προϋπόθεση την συνολική κατάργηση του ν. 4339, για να συναινέσει στο ΕΣΡ». «Μετά την χθεσινή εξέλιξη είναι πια βέβαιο ότι η διαγωνιστική διαδικασία θα προχωρήσει στη βάση του νόμου 4339. Από την δική μας πλευρά δηλώνουμε ότι θα είμαστε αρωγοί του ΕΣΡ στην δύσκολη προσπάθεια που αναλαμβάνει, να βάλει δηλαδή τάξη και να αποκαταστήσει τη συνταγματική νομιμότητα», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή