Η εφηβεία συνεχίζεται με τον τολμηρότερο τρόπο… στο Vodafone TV.

682 Views
Η εφηβεία συνεχίζεται με τον τολμηρότερο τρόπο… στο Vodafone TV. Η εφηβεία συνεχίζεται με τον τολμηρότερο τρόπο… στο Vodafone TV.

Η σειρά που κατέγραψε με τον τολμηρότερο τρόπο τις ακραίες περιπέτειες της πιο εύθραυστης ηλικίας επιστρέφει πιο ρεαλιστική από ποτέ. Η δεύτερη σεζόν του Euphoria έρχεται αποκλειστικά στο Vodafone TV.


Σε έναν κόσμο ναρκωτικών, έντονης σεξουαλικότητας και ψηφιακής επικοινωνίας μια ομάδα μαθητών γυμνασίου εξερευνά τον έρωτα και αναζητά την αληθινή φιλία.

Στον πρώτο κύκλο οι ήρωες του Euphoria προσπαθούσαν να διαχειριστούν τις υπαρξιακές αναζητήσεις της ευάλωτης ηλικίας τους με το αποτέλεσμα να είναι σοκαριστικά αληθοφανές.
Bullying, shaming, χρήση, και κυρίως κατάχρηση, ουσιών, τεχνολογίας, ακόμα και συναισθημάτων, είναι μόνο μερικές από τις καταστάσεις που βιώνουν οι πρωταγωνιστές των οποίων την ψυχοσύνθεση βλέπουμε να κατακερματίζεται συνεχώς μέσα από παράλληλες ιστορίες.Κάθε τέλος κι αρχή
Στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν η 17χρονη Rue, μια πρώην χρήστης που αν και προσπάθησε να απεξαρτηθεί δεν έδειξε ποτέ ειλικρινή διάθεση να κόψει τα ναρκωτικά, υποτροπιάζει για άλλη μία φορά. Η κεντρική ηρωίδα την οποία υποδύεται αριστοτεχνικά η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Zendaya αναζητά για άλλη μία φορά την ελπίδα προσπαθώντας ταυτόχρονα να ισορροπήσει ανάμεσα στην απώλεια της αγάπης και την συνεχή πάλη με το εθισμό.

Παράλληλα η σύντροφός της Jules, ένα trans κορίτσι που πέρασε δύσκολα προσπαθώντας να ξορκίσει όχι μόνο τους δικούς της δαίμονες αλλά και τις αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις της μητέρας της, φεύγει τελικά από το East Highland και μετακομίζει σε μία μεγαλύτερη πόλη.

Ταυτόχρονα η Cassie ψάχνει τρόπο να κάνει έκτρωση χωρίς να το μάθει κανείς, και κυρίως οι γονείς της. Η Kat και ο Ethan αποφασίζουν να πάνε στην ετήσια εκδήλωση του σχολείου όπου η κατάσταση παρεκτρέπεται και οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές. Τι θα γίνει όμως με το CD από το δωμάτιο του Nate που έχει στα χέρια της η Maddy; θα εκθέσει τελικά τον πατέρα του φίλου της;

Η δεύτερη σεζόν βρίσκει την παρέα της Euphoria αλλαγμένη από κάθε άποψη. Οι πρωταγωνιστές πλησιάζουν στην ενηλικίωση σε ένα πλαίσιο που εκτός από τις προσωπικές τους υποθέσεις έχουν να αντιμετωπίσουν και τις ευμετάβλητες συνθήκες του κόσμου που τους περιβάλλει όπως για παράδειγμα την έλευση της πανδημίας και ό,τι αυτή συνεπάγεται για τις ζωές τους.

Σε κάθε περίπτωση οι συγκλονιστικές εξελίξεις ανάμεσα σε αλληλένδετες ζωές, η βαθιά διείσδυση στις ευαισθησίες της εφηβείας αλλά και η απροκάλυπτη σκληρότητα λόγων και πράξεων στα νεανικά χρόνια είναι μόνο μερικά από τα αγαπημένα χαρακτηριστικά του Euphoria που απογειώνονται στη δεύτερη σεζόν.

Διαθέσιμη από 10/01, αποκλειστικά στο Vodafone TV, το «Σπίτι της ΗΒΟ στην Ελλάδα».

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Vodafone TV

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή