ΜΕ ΝΕΟ ΣΚΙΤΣΟ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΡΚΑΣ

2523 Views
ΜΕ ΝΕΟ ΣΚΙΤΣΟ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΡΚΑΣ ΜΕ ΝΕΟ ΣΚΙΤΣΟ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΡΚΑΣ

ΜΕ ΝΕΟ ΣΚΙΤΣΟ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΡΚΑΣ

Έπειτα από το διαδικτυακό «Bullying» που δέχθηκε για ένα σκίτσο που «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και αφορούσε στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές ο Αρκάς επανήλθε στο μεσημέρι της Παρασκευής στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα, με ένα νέο σκίτσο.

Μπορεί η σφοδρή επίθεση για το σκίτσο που ανέβασε -με έναν άντρα να λέει πως έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση επειδή «είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα»- να τον ανάγκασε να διακόψει τη λειτουργία της σελίδας του, αλλά οι μεγάλες διαστάσεις που πήρε το θέμα και η στήριξη που δέχθηκε από τους πολίτες, οδήγησαν στην επαναφορά του facebook του γνωστού σκιτσογράφου.

«Επαναφέρουμε τη λειτουργία της σελίδας, γιατί η διακοπή της πήρε υπερβολικές διαστάσεις και γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης από όλες τις πλευρές. Ζούμε σε άγριους, τρελούς και επικίνδυνους καιρούς»,  αναφέρουν οι διαχειριστές της σελίδας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Twitter, πολλοί ήταν οι χρήστες του Διαδικτύου που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Αρκά και να κατακρίνουν την επίθεση που δέχθηκε.

Χρησιμοποιώντας τα hashtag #arkas, #Free_Arkas και #Je_Suis_Arkas, οι χρήστες του Twitter έκαναν, μεταξύ άλλων, λόγο για δείγμα βαρβαρότητας.

«Από το καθεστώς της Β. Κορέας που ζούμε δε γλίτωσε ούτε ο Αρκάς», «Μετά τον Αρκά, σειρά έχει ο Arrow, ο Flash και ο Captain America, ως εκπρόσωποι των καπιταλιστών», «Τον Αρκά ρε; Τι σωκρατική μύγα σας τσίμπησε;», είναι τρία ενδεικτικά σχόλια που έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Το νέο σκίτσο που «ανέβασε» ο Αρκάς 

.

Το σκίτσο διαμαρτυρίας των φαν του Αρκά


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Με ενδιαφέρον «Από Θέση Ισχύος – Η δύναμη του δημόσιου λόγου» - Είδαμε και σχολιάζουμε.
Με ενδιαφέρον «Από Θέση Ισχύος – Η δύναμη του δημόσιου λόγου» - Είδαμε και σχολιάζουμε.
με 0 Σχόλια 570 Views

 Στο θέατρο Κήπου βρεθήκαμε για μια ιδιαίτερη παράσταση με την ονομασία «Από Θέση Ισχύος – Η δύναμη του δημόσιου λόγου» και στα 90 λεπτά που διήρκησε τα συναισθήματα που μας άφησε ήταν θετικά (+) τα περισσότερα…

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή