Άγριες Μέλισσες +Spoiler: Όλες οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της εβδομάδας 31-01 & 01/02/2022

1658 Views
Άγριες Μέλισσες +Spoiler: Όλες οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της εβδομάδας 31-01 & 01/02/2022 Άγριες Μέλισσες +Spoiler: Όλες οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της εβδομάδας 31-01 & 01/02/2022

.
Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στις «Άγριες Μέλισσες» και πολλά Spoiler για τα προσεχώς...
/

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 59: 

Ο Κωνσταντής με τη Δρόσω αποφασίζουν να βοηθήσουν τη Ζωή.

Η Ουρανία, παρά τις αντιρρήσεις του Κυριάκου, αποκαλύπτει στον Μπάμπη πως χωρίζουν.

Ο Νικηφόρος ζητά το χέρι της Ρένας από τους γονείς της όταν δέχεται την αναπάντεχη επίσκεψη της Ασημίνας.

Ο Δούκας αποφασίζει να φύγει απ’ το σπίτι. Ο Μελέτης νιώθει αποκλεισμένος απ’ τον Δούκα που τον βάζει μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια

Τρίτη 1η Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 60:

Ο Δούκας ανακαλύπτει, έντρομος, τα πραγματικά σχέδια του Ακύλα για το αεροδρόμιο κι αυτήν τη φορά, αποφασίζει να συμμαχήσει με το Διαφάνι.

Πώς θα υποδεχτούν οι υπόλοιποι αυτήν την απόφαση;

Η Ασημίνα και η Ρένα έχουν μια συζήτηση με απρόβλεπτες συνέπειες, ενώ η Ελένη ανησυχεί με την αλλαγή συμπεριφοράς και τα ξεσπάσματα του Λάμπρου.

Το παρελθόν του Ακύλα ξεδιπλώνεται, αλλά τα λάθη του παρελθόντος επαναλαμβάνονται. Μια απόπειρα δολοφονίας θα τους συνταράξει όλους…


+++ Spoiler

Η ανεύρεση ενός πτώματος ανοίγει μια υπόθεση που δεν βρήκε ποτέ δικαίωση
Ά
Ο Πέτρος στη φυλακή
Η σχέση του Δούκα με την Αντιγόνη οδηγείται σε οριστική ρήξη. Ο Ζάχος ζητά από τον Ντούνια να κλείσει την εφημερίδα του Πέτρου και εκείνος παραπέμπεται σε δίκη. Είναι όμως αποφασισμένος να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από τη δίωξή του. Η σχέση του Κυριάκου με την Ουρανία εκτροχιάζεται εντελώς. Ο Νικηφόρος και η Ρένα αρραβωνιάζονται με ένα επίσημο δείπνο, στο οποίο παρευρίσκεται και η Δρόσω, κάτι που δεν αρέσει στη μέλλουσα κυρία Σεβαστού και ο καβγάς δεν αργεί να ξεσπάσει…

Η Ελένη συγκρούεται με τον Λάμπρο για τις εφημερίδες που βρέθηκαν στο σπίτι τους και του ζητά να σταματήσει να έχει αντιστασιακή δράση, καθώς ο Ακύλας και οι άνθρωποί του τον παρακολουθούν στενά και, αν ανακαλύψουν κάτι, δεν αποκλείεται να τον στείλουν και πάλι στην εξορία. Ο ερχομός του Σταμάτη με τον μικρό Ζαχαρία φέρνει αναστάτωση σε όλο το χωριό και πιο πολύ στη Βιολέτα, που δεν ξέρει πώς να τον χειριστεί, καθώς της θυμίζει τις παλιές και άσχημες στιγμές του γάμου τους.

Την ίδια στιγμή, ο Ακύλας εκβιάζει τον Λευτέρη ώστε να πείσει τη Ζωή να επιστρέψει στο σπίτι και στον γάμο τους. Και ενώ ο Δούκας συνεχίζει να ψάχνει συμμάχους για να πολεμήσει τον Ακύλα, με αφορμή την απάτη που έκανε με το αεροδρόμιο, ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει στη Ρένα και στη Μυρσίνη ότι δεν θα ανεχτεί εμπλοκές στο θέμα του Σέργιου. Για ό,τι έχει να κάνει με τον γιο του, αποφασίζουν μόνο εκείνος και η Ασημίνα και κανείς άλλος!

Στο μεταξύ, η Ουρανία φοβάται πως θα χάσει τα πάντα εξαιτίας του Άλκη, που έχει χρεοκοπήσει, και δεν ξέρει πώς να το πει στον Κυριάκο, που στο παρελθόν την είχε αποτρέψει να πάρει δάνειο για να σώσει τον συνεργάτη της. Ο Ζάχος αιφνιδιάζει τις αδελφές Σταμίρη, κατηγορώντας τις για αντιστασιακή δράση!

Το μεγάλο δίλημμα
Η Ασημίνα ομολογεί στον Ζάχο ότι εκείνη είναι υπεύθυνη για τις εφημερίδες και όχι ο Λάμπρος και τότε εκείνος αποφασίζει να λάβει μέτρα. Η Ζωή βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα: να επιστρέψει στο σπίτι και στον Ακύλα ή να συνεχίσει να ζει ελεύθερη, με κίνδυνο όμως για τον Λευτέρη; Την ίδια στιγμή, ο Ακύλας απαντάει σκληρά σε ένα τελεσίγραφο του Μελέτη. Η Ελένη συγκρούεται με τον Πέτρο και τον Λάμπρο.

Ο Σταμάτης αποκαλύπτει στη Βιολέτα την αλήθεια για τον μικρό Ζαχαρία, ενώ η Ουρανία, στριμωγμένη, ομολογεί στον Μπάμπη την αλήθεια για την οικονομική της καταστροφή εξαιτίας του Σαραντόπουλου. Η Δρόσω έχει αμφιβολίες για τη Ρένα, τη στιγμή που ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με τον Μόρτζο. Η Αντιγόνη διώχνει τον Δούκα από το σπίτι της, ενώ μια μεγάλη αποκάλυψη θα γεμίσει την Ελένη άγχος και αγωνία.

Δούκας – Αντιγόνη χωρίζουν
Ο Ζάχος ζητάει από τον Ντούνια να κλείσει την εφημερίδα του Πέτρου και την επόμενη μέρα ο Πέτρος δέχεται στο γραφείο του μια επίσκεψη που θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες. Η σχέση του Δούκα με την Αντιγόνη φαίνεται να οδηγείται οριστικά στη λήξη της. Η εγγραφή του Ζαχαρία στο σχολείο θα προκαλέσει τριγμούς ανάμεσα στην Αιμιλία και τα υπόλοιπα παιδιά. Ο Νικηφόρος και η Ρένα αποφασίζουν να αρραβωνιαστούν σε ένα επίσημο τραπέζι. Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι ο Δούκας, η Μυρσίνη, αλλά και η Δρόσω, και η βραδιά προμηνύεται επεισοδιακή.

Η ανεύρεση ενός πτώματος θα ανοίξει μια υπόθεση που δεν βρήκε ποτέ δικαίωση…
Οι αρραβώνες του Νικηφόρου και της Ρένας οδηγούνται σε καταστροφή μετά την εμφάνιση της Δρόσως. Η Ρένα δεν θέλει εκεί την αληθινή μητέρα του Σέργιου και της το δείχνει. Η γιορτή απειλείται με καταστροφή, με τον Νικηφόρο να προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα. Ο Πέτρος παραπέμπεται σε δίκη και η εφημερίδα κλείνει μετά την παγίδα που του έστησαν ο Ζάχος με τον Ντούνια, αλλά ο Πέτρος θα ανακαλύψει σύντομα τον ηθικό αυτουργό.

Ο Σέργιος οργανώνει ένα σχέδιο με τους συμμαθητές του, που θα φέρει εκτός ορίων την Αιμιλία και θα ξεσπάσει. Ο Κυριάκος παίρνει μια πληροφορία που θα εκτροχιάσει εντελώς τη σχέση του με την Ουρανία. Μια συνάντηση της Δρόσως με τη Ρένα θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις όλων. Όμως τα χειρότερα είναι ακόμα μπροστά τους, καθώς η ανεύρεση ενός πτώματος θα ανοίξει μια υπόθεση που δεν βρήκε ποτέ δικαίωση…


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Άγριες Μέλισσες

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Περσέας και Ανδρομέδα»: Η πιο παραμυθένια ιστορία της μυθολογίας ταξιδεύει σ' όλη την Ελλάδα από την Κάρμεν Ρουγγέρη
«Περσέας και Ανδρομέδα»: Η πιο παραμυθένια ιστορία της μυθολογίας ταξιδεύει σ' όλη την Ελλάδα από την Κάρμεν Ρουγγέρη
με 0 Σχόλια 1390 Views
«Περσέας και Ανδρομέδα»:  Η πιο παραμυθένια ιστορία της Μυθολογίας μας ταξιδεύει σ' όλη την Ελλάδα από την παιδική σκηνή της Κάρμεν Ρουγγέρη
Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή