Ένας 6χρονος έβγαλε 11 εκατ. δολάρια παίζοντας στο Youtube (βίντεο)

896 Views
Ένας 6χρονος έβγαλε 11 εκατ. δολάρια παίζοντας στο Youtube (βίντεο) Ένας 6χρονος έβγαλε 11 εκατ. δολάρια παίζοντας στο Youtube (βίντεο)

Νέα εποχή, νέος κόσμος, νέες ευκαιρίες, νέες προοπτικές… Προοπτικές τις οποίες βρήκε τον τρόπο να εξαντλήσει ένας… 6χρονος στις Ηνωμένες Πολιτείες, κερδίζοντας -ούτε λίγο ούτε πολύ- 11 εκατ. δολάρια σε διάστημα μόλις ενός έτους.


Τι έκανε ο μικρός Ράιαν; Ό,τι κάνει συνήθως ένα παιδί στην ηλικία του. Έπαιζε! Ο 6χρονος, ωστόσο, επέδειξε ένα ιδιαίτερο ταλέντο στα παιχνίδια και δη στο Youtube.

Όταν το είδαν αυτό οι γονείς του, άνοιξαν δικό του κανάλι στο Youtube και συγκεκριμένα το Ryan ToysReview channel. Ο σύνδεσμος αυτός όχι μόνο εξελίχθηκε, αλλά έφτασε στο σημείο την περασμένη εβδομάδα, να πλασαριστεί στην 9η θέση της λίστας επισκεψιμότητας, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ για παιδί της ηλικίας του.

Το πλέον ουσιαστικό όφελος, ωστόσο, ήταν τα 11 εκατ. δολάρια που έβγαλε μόνο τον τελευταίο χρόνο. Με άλλα λόγια, ο 6χρονος Ράιαν πέτυχε το απόλυτο. Να μεγαλώνει ως παιδί, να παίζει περισσότερο από κάθε άλλο και να… γεμίζει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της οικογένειάς του με πολλά… πολλά… πολλά εκατομμύρια δολάρια!


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Η αιώνια πάλη του Εγώ και του Εσύ στη ραδιοφωνική παράσταση «Το Πάτωμα». Από τη Σωφέρ Θεάτρου, Ζωή Ταυλαρίδου.
Η αιώνια πάλη του Εγώ και του Εσύ στη ραδιοφωνική παράσταση «Το Πάτωμα». Από τη Σωφέρ Θεάτρου, Ζωή Ταυλαρίδου.
με 0 Σχόλια 580 Views

Έτσι νικιέται το σκοτάδι, από μέσα προς τα έξω. Και μπορούμε πλέον να είμαστε Άνθρωποι. Μην τη χάσετε ένα ραδιοφωνικό θεατρικό επίτευγμα…Γράφει η Σοφέρ Θεάτρου Ζωή Ταυλαρίδου για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή