Ένας 6χρονος έβγαλε 11 εκατ. δολάρια παίζοντας στο Youtube (βίντεο)

1125 Views
Ένας 6χρονος έβγαλε 11 εκατ. δολάρια παίζοντας στο Youtube (βίντεο) Ένας 6χρονος έβγαλε 11 εκατ. δολάρια παίζοντας στο Youtube (βίντεο)

Νέα εποχή, νέος κόσμος, νέες ευκαιρίες, νέες προοπτικές… Προοπτικές τις οποίες βρήκε τον τρόπο να εξαντλήσει ένας… 6χρονος στις Ηνωμένες Πολιτείες, κερδίζοντας -ούτε λίγο ούτε πολύ- 11 εκατ. δολάρια σε διάστημα μόλις ενός έτους.


Τι έκανε ο μικρός Ράιαν; Ό,τι κάνει συνήθως ένα παιδί στην ηλικία του. Έπαιζε! Ο 6χρονος, ωστόσο, επέδειξε ένα ιδιαίτερο ταλέντο στα παιχνίδια και δη στο Youtube.

Όταν το είδαν αυτό οι γονείς του, άνοιξαν δικό του κανάλι στο Youtube και συγκεκριμένα το Ryan ToysReview channel. Ο σύνδεσμος αυτός όχι μόνο εξελίχθηκε, αλλά έφτασε στο σημείο την περασμένη εβδομάδα, να πλασαριστεί στην 9η θέση της λίστας επισκεψιμότητας, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ για παιδί της ηλικίας του.

Το πλέον ουσιαστικό όφελος, ωστόσο, ήταν τα 11 εκατ. δολάρια που έβγαλε μόνο τον τελευταίο χρόνο. Με άλλα λόγια, ο 6χρονος Ράιαν πέτυχε το απόλυτο. Να μεγαλώνει ως παιδί, να παίζει περισσότερο από κάθε άλλο και να… γεμίζει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της οικογένειάς του με πολλά… πολλά… πολλά εκατομμύρια δολάρια!


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Μια δυνατή παράσταση αξιώσεων το «Κάποιος να με προσέχει» στο θέατρο Αυλαία. Είδαμε & σχολιάζουμε
Μια δυνατή παράσταση αξιώσεων το «Κάποιος να με προσέχει» στο θέατρο Αυλαία. Είδαμε & σχολιάζουμε
με 0 Σχόλια 5663 Views

Μια παράσταση δυνατή σε όλα τα επίπεδα, που άφησε αίσθηση θεατρικής πληρότητας και άφθονη τροφή για συζήτηση…  Είδε η Πίτσα Στασινοπούλου και σχολιάζει για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη