Έρευνα: Ποια γενιά παρακολουθεί περισσότερο τηλεόραση;

863 Views
Έρευνα: Ποια γενιά παρακολουθεί περισσότερο τηλεόραση; Έρευνα: Ποια γενιά παρακολουθεί περισσότερο τηλεόραση;

 
Αποκαλυπτική είναι μια έρευνα για τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών τις ημέρες της καραντίνας για τον κορωνοϊό, όπως και τα ενδιαφέροντα των χρηστών του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα της Διεθνούς έρευνας για τον κορωνοϊό, που διεξήγαγε η Global Web Index και δημοσίευσε η Ira Media, έδειξαν ότι το 70% των ανθρώπων χρησιμοποιούν smartphones, το 40% laptop, το 32% PC/desktop, το 30% Smart TV,  το 22% tablet και το 14% παιχνιδομηχανή.


Μάλιστα κάνει διαχωρισμό στη χρήση των συσκευών ανάλογα με την ηλικία. Η γενιά 16-23 ετών ασχολείται κατά 54% στέλνοντας μηνύματα μέσω εφαρμοργων, το 52% ακούν μουσική μέσω διαδικτύου και το  29% ασχολείται με την δημιουργία και ανάρτηση βίντεο στο TikTok. Η γενιά 24-37 ετών κατά 58% βλέπουν περισσότερες ταινίες διαδικτυακά, κατά 20% δημιουργούν και ανεβάζουν τα δικά τους βίντεο και κατά 18% παρακολουθούν περισσότερα βίντεο και τραγούδια στο διαδίκτυο. Από τη γενιά 38-56 ετών, το 72% παρακολουθεί περισσότερο την επικαιρότητα, το 53% βλέπει περισσότερη τηλεόραση στα ελεύθερα κανάλια και το 51% ξοδεύει περισσότερο χρόνο μαγειρεύοντας.

Τέλος, από τη γενιά 57-64 ετών, το 72% παρακολουθεί περισσότερο επικαιρότητα, το 64% βλέπει περισσότερη τηλεόραση στα ελεύθερα κανάλια και το 35% ξοδεύει περισσότερη ώρα μιλώντας στο τηλέφωνο.


Πηγή: Το Ποντίκι

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Tv or not tv

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή