Εξαντλήσατε το Netflix; Ιδού 6 + 1 αξιόλογες σειρές που θα τραβήξουν την προσοχή σας.

6908 Views
Εξαντλήσατε το Netflix; Ιδού 6 + 1 αξιόλογες σειρές που θα τραβήξουν την προσοχή σας. Εξαντλήσατε το Netflix; Ιδού 6 + 1 αξιόλογες σειρές που θα τραβήξουν την προσοχή σας.

 


.

.

Τηλεοπτικά μαντάτα #9
.
Μετά τη μακρά περίοδο της καραντίνας, που βιώσαμε, όπου όλο και περισσότερος κόσμος στράφηκε σε μία συνεχή παρακολούθηση σειρών και ταινιών, προκειμένου να γεμίσει τον κρίσιμο χρόνο, έφτασε η ώρα της σταδιακής επιστροφής στους κανονικούς μας ρυθμούς. Την περίοδο αυτή η πλατφόρμα του Netflix γνώρισε μία μεγάλη άνοδο, με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος του αξιόλογου υλικού του να έχει προβληθεί από τους περισσότερους χρήστες του. Σε αυτές, λοιπόν, τις συνθήκες της εξάντλησης των ενδιαφερουσών επιλογών από την πλατφόρμα, προτείνουμε ορισμένες σειρές εκτός αυτής, οι οποίες θα τραβήξουν την προσοχή σας!
 
1.    American Horror Story
Μία ενδιαφέρουσα ανθολογία θρίλερ με αξιόλογες πτυχές… (FX)
 
Η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές της τελευταίας δεκαετίας, η οποία έχει ως κεντρικό άξονα και περιεχόμενο το θρίλερ. Το σημαντικό στοιχείο αυτής της σειράς είναι, ότι σε κάθε κύκλο αλλάζει εντελώς περιεχόμενο, υπόθεση, σκηνικά, ακόμη και πρωταγωνιστές, με αποτέλεσμα κάθε σεζόν να έχει αυτοτέλεια με αρχή, μέση και τέλος.
 
Η υπόθεση της κάθε σεζόν δανείζεται διάφορα στοιχεία από κλασικά θρίλερ, όπως τα στερεότυπα των στοιχειωμένων σπιτιών, την ανθρωπομορφία των φαντασμάτων, την θρησκευτική μισαλλοδοξία, το κυνήγι των μαγισσών, τους κλόουν, το βουντού, χωρίς όμως να μένει εκεί. Δημιουργεί έναν νέο κόσμο, που προσπαθεί άλλοτε να συνθέσει και άλλοτε να αποσυνθέσει στοιχεία. Αυτή η μίξη διαφόρων χαρακτηριστικών με επίκεντρο το θρίλερ και επικουρικά το συναισθηματικό πλαίσιο, τις ερωτικές σχέσεις των πρωταγωνιστών, τις οικογενειακές διενέξεις, τον επαγγελματικό ανταγωνισμό, αλλά ακόμα και την κοινωνική κριτική, δημιουργεί μία σειρά, η οποία είναι προσιτή στον καθέναν, ακόμη και αν δεν είναι η αγαπημένη του κατηγορία τα θρίλερ. 
 

.
 Οι δυνατότερες σεζόν για να ξεκινήσει κάποιος είναι η δεύτερη με τίτλο «Asylum», η οποία περιγράφει τις ζωές των ιατρών και ασθενών του ψυχιατρικού ασύλου Μπράιαρκλιφ, εξειδικευμένο στην φροντίδα των ψυχασθενών εγκληματιών και η τρίτη με τίτλο «Coven», η οποία περιγράφει τη ζωή και τα γεγονότα, που διαδραματίζονται σε μία σχολή ειδική στην προστασία των νέων μαγισσών στη Νέα Ορλεάνη με σκοπό να κρατήσουν οι εναπομείνασες μάγισσες την γενιά τους ζωντανή και να αποφύγουν τους κινδύνους του έξω κόσμου. Σε αυτές τις δύο σεζόν την παράσταση κλέβει η εξαιρετική Τζέσικα Λανγκ, η οποία κρατάει τα ηνία της σειράς στις τέσσερις πρώτες σεζόν της σειράς. Εξίσου αξιόλογη είναι και η έβδομη σεζόν, η οποία αποκτά ένα έντονο κοινωνικό πρόσωπο, που δεν διστάζει να ασκήσει κριτική στα κακώς κείμενα της Αμερικής και στον διάχυτο φασισμό και ρατσισμό με επίκεντρο τις προεδρικές εκλογές του 2016. Η σεζόν αυτή με τίτλο «Cult» πέρα από τις σημαντικές προεκτάσεις της, παρουσιάζει πάρα πολλές σεναριακές ανατροπές. Τα ηνία σε αυτήν την σεζόν κρατούν η συνεχώς αναπτυσσόμενη υποκριτικά Σάρα Πόλσον και ο αξιόλογος Έβαν Πίτερς. Θα σας πρότεινα να αποφύγετε την πέμπτη σεζόν με τίτλο «Hotel» και την έκτη σεζόν με τίτλο «Roanoke», οι οποίες αποτελούν τις πιο αδύναμες και ανούσιες σεζόν τις σειράς.
 
Αν ψάχνεις για μία σειρά με αφετηρία το θρίλερ, αυτοτέλεια σε κάθε σεζόν, αγωνία και ανατροπές, τότε το «American Horror Story» σίγουρα είναι η κατάλληλη… Τα 96 βραβεία (μεταξύ των οποίων 16 Έμμυ και 2 Χρυσές Σφαίρες) από τις 437 υποψηφιότητες σε όλη την πορεία της αποτελούν ακόμη έναν λόγο!
111111111 111111111111
 
2.  True Detective (1η σεζόν)
Μία αστυνομική σειρά, που άνοιξε τον δρόμο για τις σημερινές αστυνομικές σειρές… (HBO)
 
.
Αυτή η σειρά αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στην τηλεοπτική ιστορία των αστυνομικών σειρών, καθώς διαμόρφωσε μία φόρμουλα, η οποία ακολουθήθηκε από τις μεταγενέστερες αστυνομικές σειρές, γεγονός, που συνεχίζει να συμβαίνει μέχρι και σήμερα. Η ακολουθούμενη φόρμουλα είναι η εξής: μία αστυνομική υπόθεση, που εξελίσσεται στο παρασκήνιο και οι σχέσεις των ηρώων, που εξελίσσονται στο προσκήνιο της υπόθεσης. Κεντρικοί πρωταγωνιστές δύο αστυνομικοί, οι οποίοι παρά τους διαφορετικούς χαρακτήρες και συμπεριφορές ενώνονται προκειμένου να λύσουν την υπόθεση, υποκινούμενοι φυσικά από τις προσωπικές τους εμπειρίες και βιώματα.
 
Αυτό, που διαφέρει από τις υπόλοιπες σειρές του είδους είναι, πως στη συγκεκριμένη σειρά οι δύο αστυνομικοί δεν παρουσιάζονται θεοποιημένοι (προσφιλής επιλογή στην πλειοψηφία των αμερικανικών σειρών), αλλά αρκετά ευάλωτοι, ανασφαλείς, με πολλαπλά ελαττώματα και ανησυχίες. Η συνάρτηση και η παράλληλη παρουσίαση παρόντος (2012), όπου οι δύο αστυνομικοί ανακρίνονται από την αστυνομία αναφορικά με την υπόθεση, που έλυσαν πριν 17 χρόνια, και παρελθόντος (1995) αποτελεί ίσως το δυνατότερο στοιχείο της υπόθεσης, καθώς δένει με πολύ ιδιαίτερο και εντυπωσιακό τρόπο παρελθόν και παρόν σε ένα αδιάσπαστο και ενιαίο σύνολο. Το σενάριο αποπροσανατολίζεται από την ανακάλυψη του δολοφόνου και θέτει σε ιδιάζον σημείο ενδιαφέροντος μία κοινωνική και φιλοσοφική υπόσταση, σχετικά με τον άνθρωπο, τις ορμές, τις αδυναμίες και τα πάθη του.
 .
.
Τα δυνατότερα σημεία είναι με διαφορά η σκηνοθεσία και η φωτογραφία, οι οποίες προσδίδουν στη σειρά μία ιδιαίτερη ατμοσφαιρικότητα, ενδεικτική του περιεχομένου τους. Σε υψηλό επίπεδο βρίσκονται και οι μουσικές επιλογές με τα βλέμματα να στρέφονται στους εξαιρετικούς τίτλους αρχής. Κάποιες ενστάσεις διατυπώνονται ως προς το σενάριο, το οποίο σε ορισμένα σημεία απομακρύνεται υπερβολικά από την υπόθεση, με αποτέλεσμα ναι μεν να είναι επεξηγηματικό ως προς το σύνολο των στοιχείων, αλλά ίσως κάπως παραπλανητικό ως προς την σαφή κατεύθυνση της σειράς. O Γούντι Χάρελσον και ο Μάθιου ΜακΚόναχι αποτελούν ένα δίδυμο με ιδιαίτερη χημεία.
 
Για τους λάτρες των αστυνομικών σειρών το «True Detective» αποτελεί μία ευκαιρία τόσο για να παρακολουθήσουν μία αξιόλογη σειρά, όσο και για να τη συγκρίνουν με τις σύγχρονες αστυνομικές σειρές, όπουσχεδόν όλες τους δανείζονται στοιχεία από αυτήν!
222222222 222222222222
3.  The night of:
Ένα ατμοσφαιρικό αστυνομικό θρίλερ με ισχυρές δόσεις δικαστικού δράματος… (HBO)
.
.
Η παραπάνω μίνι σειρά αποτελεί ένα στιβαρό αστυνομικό θρίλερ και στην περίπτωσή του πρόκειται για ποιοτική τηλεόραση, χωρίς υπερβολές, ακρότητες και πρόσκαιρους εντυπωσιασμούς.
 
Αρχικά, η σειρά διαμορφώνεται εξαρχής με κινηματογραφικές συνθήκες. Η σκηνοθεσία παρουσιάζεται ιδιαίτερα σκοτεινή και ατμοσφαιρική, με πολλά στοιχεία της να προσιδιάζουν σε φίλμ νουάρ. Αυτό, που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το ορθό μοίρασμα όλων των στοιχείων τηςμε το σενάριο, την σκηνοθεσία, τη φωτογραφία και τις ερμηνείες να κινούνται στα ίδια ανεβασμένα πλαίσια, δημιουργώντας μία σειρά, που όλα είναι προσεκτικά σχεδιασμένα και εξαιρετικά μετρημένα.
 .
.
Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τον Πακιστανό νεαρό Ναζ, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία μίας κοπέλας, την οποία γνωρίζει ένα βράδυ και το αμέσως επόμενο πρωινό βρίσκει νεκρή δίπλα του, χωρίς ο ίδιος να θυμάται τι ακριβώς συνέβη την προηγούμενη νύχτα, καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια παραισθησιογόνων ουσιών. Η υπόθεση, όμως, δεν μένει απλώς και μόνο στην ανακάλυψη του ενόχου, αλλά εξελίσσεται, καθώς παρουσιάζει την ζωή του πρωταγωνιστή στις φυλακές, αλλά και την δικαστική πορεία της υπόθεσης. Το πλήρες περιεχόμενο της σειράς έχει χωρέσει σε οκτώ επεισόδια, χωρίς η υπόθεση να κάνει «κοιλιά» σε κανένα σημείο της, εξαιρώντας το μέτριο σε σχέση με την υπόλοιπη σειρά φινάλε. Τα δύο κεντρικά πρόσωπα του Τζον Τορτούρο, δικηγόρου της υπόθεσης και του κατηγορουμένου Ριζ Αχμέντ προσφέρουν ιδιαίτερα αξιόλογες ερμηνείες σε ένα ισορροπημένο σύνολο.
 
Ιδανική για όποιον αναζητά μία αστυνομική σειρά με θρίλερ πρόσημο και συνδυασμό του συνόλου των μερών μίας δικαστικής υπόθεσης (εξιχνίαση, φυλάκιση, δικαστικό αγώνα)!
3333333333333 3333333333333333
4. Secrets and Lies (1η σεζόν):
Μία αστυνομική σειρά, που σε κρατάει σε αγωνία μέχρι το τέλος… (ABC)
 .
.
Η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί μία ακόμη αστυνομική σειρά, η οποία αποτελεί remake της επιτυχημένης ομώνυμης αυστραλιανής παραγωγής. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τη δολοφονία ενός αγοριού του Τομ, το πτώμα του οποίου βρίσκεται από τον οικογενειάρχη γείτονα Μπεν κατά τη διάρκεια του πρωινού του τρεξίματος. Ο Μπεν θεωρείται ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία του μικρού αγοριού. Παράλληλα με την πορεία της σειράς βλέπουμε την προσπάθεια του πρωταγωνιστή να ανακαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία και για το ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν.
 
Ξεκινώντας από τα θετικά στοιχεία της συγκεκριμένης σειράς αρχικά αξίζει να αναφέρουμε την αγωνιώδη πορεία του σεναρίου. Ίσως αυτό να αποτελεί το ισχυρότερο στοιχείο της σειράς, καθώς παρά τις πολλαπλές τρύπες του σεναρίου και την πιο μελοδραματική υφή του, η ανακάλυψη του πραγματικού δολοφόνου αποτελεί μία ενδιαφέρουσα σπαζοκεφαλιά. Η αλήθεια είναι, πως τα δέκα επεισόδια φαίνονται υπερβολικά πολλά για να ξετυλίξουν το κουβάρι τις ιστορίας με ορισμένα εξ αυτών να κινούνται σε μέτρια επίπεδα. Πρωταγωνιστής είναι ο Ράιαν Φίλιπι, ο οποίος είναι μία καλή επιλογή, παρά την σε ορισμένα σημεία στατική του ερμηνεία, ενώ στον ρόλο της ντετέκτιβ της υπόθεσης βρίσκεται η Τζούλιετ Λιούις, η οποία έχει μία ικανοποιητική ερμηνεία.
 .
.
Αξίζει να αναφέρουμε, πως η δεύτερη σεζόν της ιστορίας διατηρεί την ίδια ντετέκτιβ στην έρευνα μίας εντελώς διαφορετικής υπόθεσης. Η δεύτερη σεζόν κατάφερε να γκρεμίσει πλήρως, ότι έστω και περιορισμένα έκτισε η πρώτη και ως εκ τούτου εξαιρείται από τις προτάσεις.
 
Αν αναζητάς μία σειρά αρκετά καλή, χωρίς να κινείται σε ανώτερα επίπεδα, που έχει όμως αρκετό σασπένς, τότε η πρώτη σεζόν του «Secrets and Lies»είναι μία καλή επιλογή.
4444444444444 44444444444444
 
5. What remains:
Μία ορθά δομημένη σειρά μυστηρίου στα πρότυπα μίας κινηματογραφικής ταινίας… (BBC)
 .
.
Μένοντας στο ίδιο περιεχόμενο μία ακόμη δραματική σειρά μυστηρίου είναι το «What remains», το οποίο αποτελούμενο από τέσσερα επεισόδια θυμίζει μία μεγάλη σε διάρκεια ταινία.
 
Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε μία πολυκατοικία, όπου, όταν δύο νέοι ένοικοι ο Μάικλ και η έγκυος φίλη του Βίντια μετακομίζουν, βρίσκουν τα πτώμα μίας γυναίκας σε αποσύνθεση. Το θύμα, η Μελίσα Γιονγκ θεωρούνταν εξαφανισμένη εδώ και δύο χρόνια χωρίς κανείς να μπει στον κόπο να την αναζητήσει και να δηλώσει στην αστυνομία την εξαφάνισή της. Ο προσφάτως συνταξιοδοτηθείς Λεν αναλαμβάνει την υπόθεση, όντας πεπεισμένος, πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία.
 
Η σειρά είναι πάρα πολύ ατμοσφαιρική, θέτοντας στο προσκήνιο όχι καθεαυτή τη λύση της υπόθεσης, αλλά του θέματος της αποξένωσης των ανθρώπων και των μυστικών, που κρύβονται καλά πίσω από κλειστές πόρτες. Η μικρή διάρκεια της σειράς είναι ενδεικτική του σφιχτού περιεχομένου της και η ερμηνεία του Ντέιβιντ Θρέλφολ είναι υποδειγματικά ισορροπημένη.
 
Μία σειρά, που αξίζει την προσοχή και τον χρόνο σας. Θα σας ανταμείψει με το παραπάνω!
555555555555 555555555555555
 
6. Feud: Bette and Joan:
Μία προσεγμένη σειρά, που παρουσιάζει με ρεαλιστικό τρόπο μία ισχυρά φημολογούμενη κόντρα…(FX)
.
.
Ο ειδικός στις σειρές ανθολογίας Ράιαν Μέρφι μετά από το «American Horror Story» και το «American Crime Story» καταπιάστηκε με μία ακόμη σειρά ανθολογίας με επίκεντρο μεγάλες κόντρες και έχθρες. Η συγκεκριμένη σειρά στην πρώτη της σεζόν παρουσιάζει την πολύκροτη κόντρα ανάμεσα σε δύο μεγάλες προσωπικότητες του Χόλιγουντ, στην Τζόαν Κρόφορντ και την Μπέτι Ντέιβις.
 
Η συγκεκριμένη κόντρα αναπτύσσεται και εξελίσσεται με αφορμή την ταινία «What happened to Baby Jane», όπου οι δύο αυτές ώριμες ηλικιακά γυναίκες καλούνται να συμπράξουν. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η παρουσίαση των παρασκηνίων εκείνης της εποχής μέσα από τις μαρτυρίες, που είχαν καταγραφεί.
 
 Η σειρά προσπαθεί με πολύ ιδιαίτερο τρόπο να τις εντάξει στην εξέλιξη της πλοκής, δημιουργώντας μία ιστορία, η οποία σεναριακά τα έχει όλα: γέλιο, συγκίνηση, αντιπαλότητες, διενέξεις, πισώπλατα μαχαιρώματα. Όμως, αυτό είναι το πρώτο πλάνο της σειράς, η μία εκ των πολλών πτυχών της. Αναλυτικότερα, στη σειρά ασκείται έμμεσα κριτική σε εκείνην την εποχή του κινηματογράφου, καθώς και στον ηλικιακό ρατσισμό, που αντιμετώπιζαν οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες του καλλιτεχνικού χώρου. Εκτός αυτού θίγεται με ιδιαίτερο τρόπο η ανάγκη των τότε παραγωγών να εξασφαλίσουν την επιτυχία ενός εγχειρήματος, βασίζοντάς το στην υπαρκτή ή συντηρούμενη ή με σκοπό δημιουργούμενη κόντρα, με αποτέλεσμα οι ίδιες οι πρωταγωνίστριες να καταλήγουν παιχνίδι στα χέρια του εκάστοτε παραγωγού. Ως προς τα τελευταία κοινωνικού προβληματισμού ζητήματα ήθελα λίγη περισσότερη ανάπτυξη για την πιο εσωτερική αποτύπωση.
 .
.
Εκτός από το πολύ ωραία δομημένο σενάριο και την επαρκή σκηνοθεσία, τις εντυπώσεις κλέβουν οι δύο πρωταγωνίστριες, που ενσαρκώνουν τις δύο παρουσιαζόμενες φιγούρες, και συγκεκριμένα η Σούζαν Σάραντον και η Τζέσικα Λανγκ. Οι δύο τους ταίριαξαν απόλυτα ερμηνευτικά, δημιουργώντας ένα ισορροπημένο σύνολο ερμηνειών, που συνέβαλε στην ρεαλιστικότερη και πειστικότερη αντιμετώπιση των δύο απεικονιζόμενων προσωπικοτήτων. Ιδιαίτερη μνεία, όμως, πρέπει να δοθεί και στα κοστούμια και τα σκηνικά, τα οποία φαίνεται, πως έχουν μελετηθεί και διαμορφωθεί με προσεγμένο και πολύ κοντινό στην αναφερόμενη χρονική εποχή τρόπο.
 
Συνολικά θα λέγαμε, πως η σειρά ενδείκνυται για όποιον θέλει να δει από την κλειδαρότρυπα μία αντιπαλότητα, που απασχόλησε για μεγάλο διάστημα τον Τύπο, και μία σειρά προσεγμένη και λεπτομερειακά διαμορφωμένη. 
6666666666 66666666666
 
Bonus +1
.
.
This is us: Μία αξιοπρόσεκτη και συναισθηματικά πλήρης οικογενειακή δραματική σειρά… (Fox)
 .
.
Για το τέλος άφησα την σειρά, η οποία έχει τραβήξει περισσότερο τις εντυπώσεις μου, και ως εκ τούτου σας την προτείνω ανεπιφύλακτα. Πρόκειται για μία σειρά με δραματική βάση, αλλά και ορισμένες κωμικές πτυχές, την οποία θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ως δραματική κομεντί. Η υπόθεση αφηγείται την ιστορία της οικογένειας των Πίρσον μέσα στις δεκαετίες, κινούμενη αρχικά σε δύο πλαίσια, στο παρόν και το παρελθόν και στην πορεία των σεζόν στο παρόν, το παρελθόν και το μέλλον.
 
Το εξαιρετικά καλογραμμένο σενάριο παρουσιάζει με ατόφιο τρόπο τις σχέσεις των μελών της οικογένειας και πως ο χαρακτήρας των τριών παιδιών της διαμορφώθηκε ανάλογα με τα βιώματα των παιδικών τους χρόνων. Επίκεντρο στη σειρά έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις και η εξέλιξή τους στην πορεία των χρόνων. Αυτός, όμως, ο άξονας δεν καθιστά τη σειρά σε καμία περίπτωση μία ακόμη σαπουνόπερα ή ένα ανούσιο μελόδραμα.
 
Είναι τόσο προσεκτικά δομημένο το σενάριο, που με τα αλλεπάλληλα φλασμπακ έρχεται να φωτίσει πολλαπλές πτυχές της ιστορίας, εντάσσοντας μέσα στην πλοκή αρκετές ανατροπές. Παράλληλα, αναφέρεται σε κρίσιμα θέματα, όπως ο ρατσισμός, η εμφάνιση, η υιοθεσία, ο χωρισμός, η απώλεια. Η πλοκή σεζόν με την σεζόν γίνεται καλύτερη, με αποτέλεσμα η σειρά ήδη να μετράει τέσσερις σεζόν και να έχει ανανεωθεί για ακόμη δύο.
 .
.
Φυσικά σημαντικό ρόλο εκτός του σεναρίου διαδραματίζουν και η σκηνοθεσία, η οποία έχει μία ανθρώπινη και ρεαλιστική ματιά και το καστ, το οποίο κινείται σε κάτι παραπάνω από απλώς ικανοποιητικά πλαίσια (ξεχωρίζω Μίλο Βεντιμίλια, Μάντι Μουρ, Στέρλινγκ Κ. Μπράουν, Κρίσι Μετς, και Σούζαν Κελέτσι Ουάτσον). Η σειρά χωρίς υπερβολές και ακραίες προσεγγίσεις καταφέρνει με διακριτικό και ήσυχο τρόπο να κάνει μεγάλο θόρυβο...
 
Αν ψάχνεις για μία ανθρώπινη και εσωτερική σειρά, που προσφέρει γερές δόσεις συγκίνησης και περισυλλογής, με ένα δυναμικό κείμενο και ένα υπέροχο καστ, τότε το «This is us» είναι με διαφορά η καλύτερη επιλογή!

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Μπαστουνάς Γιώργος
Μπαστουνάς Γιώργος
Ως απόφοιτος της Νομικής του ΑΠΘ και με πολλαπλές… καλλιτεχνικές ανησυχίες, δοκίμασα την πένα μου, συντάσσοντας τηλεοπτικές κριτικές, ορισμένες συνεντεύξεις και ένα αστυνομικό-ψυχογραφικό μυθιστόρημα, και τη φωνή μου, διενεργώντας μία εκπομπή στο ραδιόφωνο, για να καταλήξω φέτος στην αγαπημένη kulturosupa με στόχο να δοκιμαστώ σε γνωστά (τηλεοπτικά), αλλά και άγνωστα (θεατρικά) λημέρια.

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή