Γιατί δεν αγοράζει ο κόσμος το iPhone 8

1112 Views
Γιατί δεν αγοράζει ο κόσμος το iPhone 8 Γιατί δεν αγοράζει ο κόσμος το iPhone 8

To site phonearena.com διεξήγαγε μια δημοσκόπηση, όπου ρωτούσε τους πιθανούς λόγους για την αποχή από την αγορά του iPhone 8 και όπως είχαν προβλέψει ήδη και οι αναλυτές, ο βασικότερος λόγος είναι το iPhone X. Το iPhone 8 Plus πουλάει όσο και το απλό iPhone 8, το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία δύο μοντέλων ετησίων η Apple και οι ειδικοί λένε αυτό ότι συμβαίνει εξαιτίας του iPhone X.


Ο δεύτερος δημοφιλέστερος λόγος (21% από τους 3000 περίπου αναγνώστες) αναφέρει ότι δεν θέλει το iPhone 8 επειδή είναι ικανοποιημένοι με το iPhone που έχουν ήδη, ενώ ο τρίτος δημοφιλέστερος λόγος (18%) είναι ο νέος σχεδιασμός της συσκευής, που απ' ό,τι φαίνεται δεν αρέσει σε όλους.

Παρά την μικρότερη ζήτηση για τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus, οι πωλήσεις είναι για μία ακόμα χρονιά πολύ καλές, σύμφωνα με τον αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo. Ειδικότερα αν αναλογιστούμε ότι αναμένεται και νέα συσκευή πολύ σύντομα, οι πωλήσεις είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές, παρόλο που έφτασαν το μόλις το αντίστοιχο 50% των περσινών.


Περισσότεροι χρήστες έχουν στραφεί φέτος στο Plus μοντέλο, με τα iPhone 8 και 8 Plus να είναι περίπου ίσα σε πωλήσεις. Το iPhone 8 Plus είναι το μόνο προς το παρόν όμως στο οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εφέ με το Portrait Lighting, τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσει το iPhone X.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: ΤεχνολογίαΙντερνετiPhone

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερη Παράξενη ζωή