Τέλος τα ηλεκτρικά πατίνια της Hive, αποχωρεί η εταιρεία από την Ελλάδα

630 Views
Τέλος τα ηλεκτρικά πατίνια της Hive, αποχωρεί η εταιρεία από την Ελλάδα Τέλος τα ηλεκτρικά πατίνια της Hive, αποχωρεί η εταιρεία από την Ελλάδα

 

Η Hive ανακοίνωσε, ένα χρόνο μετά την έλευση της στην Ελλάδα, ότι λαμβάνει τη στρατηγική απόφαση να μη συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα από σήμερα, Παρασκευή 28η Φεβρουαρίου 2020. Η εταιρία με τα ηλεκτρικά πατίνια θα εστιάσει σε άλλες Ευρωπαϊκές αγορές που ήδη λειτουργούν με συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα για λειτουργία συγκεκριμένου αριθμού παρόχων.

¨Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας η HIVE πιστεύει ακράδαντα ότι αυτό είναι προς το συμφέρον των πόλεων, των καταναλωτών και των εταιριών. Η απουσία ολοκληρωμένου νομικού πλαισίου που δημιουργεί ένα οργανωμένο περιβάλλον επιχειρηματικής λειτουργίας αναγκάζει την εταιρεία να αποχωρήσει επί του παρόντος από την ελληνική αγορά.

Πιστεύοντας στις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς, αν οι συνθήκες αλλάξουν σίγουρα η εταιρία θα επανεξετάσει την ελληνική αγορά καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Hive είχε συμπληρώσει ακριβώς ένα χρόνο παρουσίας στην Ελλάδα καθώς η επίσημη είσοδος της έγινε την 1η Μαρτίου του 2019. Η Αθήνα, στην συνέχεια ακολούθησε και η Θεσσαλονίκη, ήταν η δεύτερη πόλη που είχε δραστηριοποιηθεί μετά την Λισαβόνα. Είναι μέλος του ομίλου Daimler στον οποίο ανήκει και η ελληνική Beat.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Ηλεκτρικά πατίνιαHive

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή