Νέο λειτουργικό σύστημα ετοιμάζει η Google και κανείς δεν ξέρει γιατί

630 Views
Νέο λειτουργικό σύστημα ετοιμάζει η Google και κανείς δεν ξέρει γιατί Νέο λειτουργικό σύστημα ετοιμάζει η Google και κανείς δεν ξέρει γιατί

 

Μέχρι σήμερα, η Google έχει παρουσιάσει τρία σημαντικά λειτουργικά συστήματα για υπολογιστικές μηχανές: το Chrome OS, το οποίο λειτουργεί σε ειδικούς υπολογιστές, τα Chromebooks, το Android, το οποίο βρίσκεται στα περισσότερα κινητά στον κόσμο, και το Fuchsia, το οποίο εικάζεται ότι θα αποτελέσει αντικαταστάτη του Android και θα χρησιμοποιείται σε συσκευές του ΙοΤ.
 
Ωστόσο, όπως αποκαλυφθηκε, η εταιρεία έχει καταθέσει πατέντα για ένα ακόμα λειτουργικό σύστημα, το οποίο, σύμφωνα με την Google, θα είναι λειτουργικό software για υπολογιστές και για την ώρα έχει το όνομα «Pigweed», παίρνοντας το όνομά του από την φυτική οικογένεια των αμάρανθων.
 
Όλα αυτά είναι πολύ ενδιαφέροντα, όμως, όσοι έψαξαν να δουν τι ακριβώς συμβαίνει με το «Pigweed», δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν άκρη. Εν ολίγοις, δεν γνωρίζουν τι σκοπεύει να κάνει η Google με το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα ή πότε θα το παρουσιάσει επισήμως.
 
Για την ώρα, η τάση της Google είναι να καταθέτει αίτηση για πατέντα στο «παρά πέντε» της παρουσίασης ενός λειτουργικού προγράμματος, αν και το Fuchsia έχει πάρει πατέντα εδώ και δύο χρόνια και παραμένει μυστήριο. Να δούμε αν και πότε θα υπάρξουν νέα στοιχεία για το «Pigweed».
 
Πληροφορίες: 9to5google

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Google

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
InTempo με τον Γιώργο Αρβανιτίδη «Τα κομμάτια μου πρώτα τα αξιολογώ σαν ακροατής»
InTempo με τον Γιώργο Αρβανιτίδη «Τα κομμάτια μου πρώτα τα αξιολογώ σαν ακροατής»
με 0 Σχόλια 558 Views

Ξεκινάμε τη χρονιά στο InTempo δυναμικά με ροκ μουσική από τον Γιώργο Αρβανιτίδη και τους συνεργάτες του (Free Down Noize)  Συνέντευξη στην Βένια Αδαμάκου για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή