Ο ANT1 ανακοίνωσε την αποχώρησή της Δούκισσα Νομικού από «Το Πρωινό» και επίσημα.

2179 Views
Ο ANT1 ανακοίνωσε την αποχώρησή της Δούκισσα Νομικού από «Το Πρωινό» και επίσημα. Ο ANT1 ανακοίνωσε την αποχώρησή της Δούκισσα Νομικού από «Το Πρωινό» και επίσημα.

«Υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής» αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή του ο σταθμός

Με επίσημη ανακοίνωση ο ΑΝΤ1 ενημέρωσε ότι η Δούκισσα Νομικού παύει να είναι μέλος του Πρωινού. Ύστερα από 14 ημέρες παραμονής της στην εκπομπή, το μοντέλο και παρουσιάστρια δεν θα είναι πλέον στην εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα. 

Τις τελευταίες ημέρες πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Δούκισσα Νομικού εκτός του πρωινού του καναλιού του Αμαρουσίου. Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής και μετά την απουσία της από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα ξεκίνησαν να εγείρονται ερωτηματικά. Εκείνο το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας αιτιολόγησε την απουσία της με την φράση «Το Δουκισσάκι είχε μία επαγγελματική υποχρέωση».

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».

Υπενθυμίζεται πως η Δούκισσα Νομικού είχε λείψει από την τελευταία εκπομπή της Παρασκευής, με τον Γιώργο Λιάγκα να την δικαιολογεί κάνοντας λόγο για υποχρεώσεις της παρουσιάστριας.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Δούκισσα Νομικού

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο