Πρώτος ο Alpha, «υπερταχεία» o ΣΚΑΪ

741 Views
Πρώτος ο Alpha, «υπερταχεία» o ΣΚΑΪ Πρώτος ο Alpha, «υπερταχεία» o ΣΚΑΪ

 Τιποτα δεν είναι όπως φαίνεται και αποδεικνύεται και στην κόντρα της τηλεθέασης.


Άλλος φαίνεται να είναι πρώτος και άλλος παραμένει στην κορυφή. Από σήμερα η στήλη θα επιδιώξει να παρουσιάζει και τη μάχη του ανταγωνισμού από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν.

Ξεκινάμε με την παράθεση των στοιχείων του τελευταίου μήνα μέτρησης (Μάρτιος), του σημείου εκκίνησης (Σεπτέμβριος) αλλά και του μέσου όρου τηλεθέασης από τις 18/9/2017 ως και τις 31/3/2018 για τις ηλικίες 18-54.

Τα στοιχεία είναι άκρως αποκαλυπτικά. Ο ΣΚΑΪ έχει μια σταθερά ανοδική πορεία, που εξαρτάται σχεδόν απόλυτα από την προσθήκη των reality games, έχοντας ως απόλυτο όπλο το «Survivor», αφού έφτασε ως και το 18,1% τον Μάρτιο. Δεν είναι όμως πρώτος, καθώς έχει μέσο όρο τηλεθέασης 15,2%, ενώ ο Alpha είναι μπροστά με 15,4%. Όμως είναι τέτοια η δυναμική του «Survivor» που θεωρείται πως ο ΣΚΑΪ στο τέλος της περιόδου θα είναι καθαρά πρώτος και η μάχη για τη δεύτερη θέση θα είναι ανάμεσα σε Alpha και ΑΝΤ1. Σημειώνεται πως το παιχνίδι του ΣΚΑΪ τελειώνει στις 15 Ιουλίου και θα αντιμετωπίσει και το Mundial.

Ο ΑΝΤ1 έχει μέσο όρο τηλεθέασης 13%, έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα με το «Nomads», ωστόσο, χωρίς να υπάρχει συνέχεια στο πρόγραμμα, έφτασε τον Μάρτιο να υποχωρήσει στο 11%. Το Star, αντιθέτως, είχε χαμηλότερη εκκίνηση με 11% τον Σεπτέμβριο, ενώ τον Μάρτιο ανέβηκε στο 14,5%, έχοντας μέσο όρο τηλεθέασης 13%. Το Mega, που λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο, τον Μάρτιο πλησίασε το 10%, έχοντας μέσο όρο 9,3%. Το Epsilon έχει μέσο όρο τηλεθέασης 5,6%, ενώ η ΕΡΤ πληρώνει το κενό στο πρόγραμμα και το αντάρτικο με τα ζητήματα τηλεθέασης. Εντυπωσιακό είναι το στοιχείο πως οι υπόλοιποι σταθμοί έχουν μέσο όρο θέασης 23,2%.

Πηγή: typologies.gr

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: AlphaΣΚΑΪ

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή