Πιτσαρία παραδίδει πίτσα με drone!!!

418 Views
Πιτσαρία παραδίδει πίτσα με drone!!! Πιτσαρία παραδίδει πίτσα με drone!!!

 Πιτσαρία παραδίδει πίτσα με drone!!!

Την Πέμπτη, η Domino’s Pizza Enterprises πραγματοποίησε μια επίδειξη παράδοσης πίτσας με drone στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, καθώς όπως σημείωσε έχει στόχο να γίνει η πρώτη εταιρεία που θα παραδίδει φαγητά μέσω μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

«Η χρήση των drones θα είναι το επόμενο στάδιο επέκτασης της εταιρείας στο χώρο της τεχνητής νοημοσύνης , δίνοντάς μας την ευκαιρία να υιοθετήσουμε νέες τεχνολογίες στην επιχείρηση», δήλωσε ο CEO της Domino’s Group, Don Meij.

Σημειώνεται ότι η αλυσίδα πίτσας συνεργάζεται με την εταιρεία παροχής μη επανδρωμένων αεροσκαφών Flirtey προκειμένου να υλοποιήσει το εγχείρημα αυτό, ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσει τις πρώτες της παραγγελίες μέσω drones σε διάφορα σημεία της Νέας Ζηλανδίας εντός του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με τη Domino’s, η επιλογή της Νέας Ζηλανδίας δεν ήταν τυχαία, καθώς είναι μια χώρα η οποία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αξιοποιούν τα drones για εμπορικές χρήσεις.

Η επένδυση της Domino’s στην τεχνολογία φέρνει την εταιρεία πιο κοντά στην επιτυχία, ενώ τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει καταφέρει να ξεδιπλώσει καινοτόμους τρόπους παράδοσης προϊόντων της. Ένας από αυτούς είναι και η δυνατότητα των πελατών να παραγγέλνουν μέσω emojis και Apple Watch.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια έκθεση που δημοσιεύθηκε τον περασμένο Μάρτιο, έδειξε ότι το ήμισυ των παραγγελιών στα καταστήματα Domino’s των ΗΠΑ γίνεται πλέον ψηφιακά.

Πηγή: Fpress


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
11α ΘΒΘ 2022: Αυτές είναι οι 118 παραστάσεις που διεκδικούν τα Βραβεία Κοινού και Υποψηφιότητες Κριτικής Επιτροπής.
11α ΘΒΘ 2022: Αυτές είναι οι 118 παραστάσεις που διεκδικούν τα Βραβεία Κοινού και Υποψηφιότητες Κριτικής Επιτροπής.
με 0 Σχόλια 1722 Views

Πλήρης κατάλογος θεατρικών παραστάσεων σεζόν 2020-2022 που διεκδικούν μια θέση στις υποψηφιότητες των 11ων Θεατρικών Βραβείων Θεσσαλονίκης 2022 Κριτικής Επιτροπής και Κοινού.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή