Πιτσαρία παραδίδει πίτσα με drone!!!

491 Views
Πιτσαρία παραδίδει πίτσα με drone!!! Πιτσαρία παραδίδει πίτσα με drone!!!

 Πιτσαρία παραδίδει πίτσα με drone!!!

Την Πέμπτη, η Domino’s Pizza Enterprises πραγματοποίησε μια επίδειξη παράδοσης πίτσας με drone στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, καθώς όπως σημείωσε έχει στόχο να γίνει η πρώτη εταιρεία που θα παραδίδει φαγητά μέσω μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

«Η χρήση των drones θα είναι το επόμενο στάδιο επέκτασης της εταιρείας στο χώρο της τεχνητής νοημοσύνης , δίνοντάς μας την ευκαιρία να υιοθετήσουμε νέες τεχνολογίες στην επιχείρηση», δήλωσε ο CEO της Domino’s Group, Don Meij.

Σημειώνεται ότι η αλυσίδα πίτσας συνεργάζεται με την εταιρεία παροχής μη επανδρωμένων αεροσκαφών Flirtey προκειμένου να υλοποιήσει το εγχείρημα αυτό, ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσει τις πρώτες της παραγγελίες μέσω drones σε διάφορα σημεία της Νέας Ζηλανδίας εντός του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με τη Domino’s, η επιλογή της Νέας Ζηλανδίας δεν ήταν τυχαία, καθώς είναι μια χώρα η οποία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αξιοποιούν τα drones για εμπορικές χρήσεις.

Η επένδυση της Domino’s στην τεχνολογία φέρνει την εταιρεία πιο κοντά στην επιτυχία, ενώ τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει καταφέρει να ξεδιπλώσει καινοτόμους τρόπους παράδοσης προϊόντων της. Ένας από αυτούς είναι και η δυνατότητα των πελατών να παραγγέλνουν μέσω emojis και Apple Watch.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια έκθεση που δημοσιεύθηκε τον περασμένο Μάρτιο, έδειξε ότι το ήμισυ των παραγγελιών στα καταστήματα Domino’s των ΗΠΑ γίνεται πλέον ψηφιακά.

Πηγή: Fpress


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Επανεκκινείται  το Θέατρο Μαίωτρον με πρώτο βήμα «Τρίτη Τετάρτη νυχτερινή» του Τζων Μιχάλη.
Επανεκκινείται το Θέατρο Μαίωτρον με πρώτο βήμα «Τρίτη Τετάρτη νυχτερινή» του Τζων Μιχάλη.
με 0 Σχόλια 1839 Views

Ενα ψυχολογικό θρίλερ που θα μπορούσε  να βιώνεται καθημερινά απ’ τον καθένα μας. Ωστόσο το σαρκαστικό χιούμορ διάσπαρτο μέχρι το μεγάλο φινάλε, κυριαρχεί και προβληματίζει.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη