Ο Δημήτρης Μεταξάς εκθέτει στη Ζώγια

625 Views
Ο Δημήτρης Μεταξάς εκθέτει στη Ζώγια Ο Δημήτρης Μεταξάς εκθέτει στη Ζώγια

 Ο Δημήτρης Μεταξάς εκθέτει στη Ζώγια

Η καταγραφή του ρεαλιστικού και του υπερρεαλιστικού στα έργα ζωγραφικής και η αποτύπωση αγαπημένων τοπίων κυριαρχούν στην έκθεση «Συναντήσεις» του Δημήτρη Μεταξά  που εγκαινιάζεται στη  «Ζώγια», στην οδό Αλ. Σβώλου 54, την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, στις 20.00.
 
Στη προσπάθεια αυτής της καταγραφής ο Δημήτρης Μεταξάς χρησιμοποίησε  υλικά όπως το κάρβουνο, το λάδι και το ακρυλικό. Στόχος του υπήρξε η πιο στενά ρεαλιστική απόδοση του σχεδίου και του αρμονικού  συνδυασμού  των χρωμάτων και των συναισθημάτων.
 
Mε τη φωτογραφική τέχνη ασχολήθηκε την τελευταία διετία. Τα θέματα του είναι κυρίως τοπία, από την πόλη του, τη Θεσσαλονίκη, και από μέρη στα οποία ταξίδεψε. Η ματιά της στιγμής, η  ανάγκη της αναζήτησης του ξεχωριστού και το πάθος  του νεοφώτιστου χαρακτηρίζει το έργο του.
 
OΔημήτρης Μεταξάς μαθήτευσε στο εργαστήριο ζωγραφικής της Όλγας Παπαπασχάλη και στο εργαστήριο ΓΡΑΜΜΗ του Ν.Ασλανίδη, ενώ  έλαβε μέρος σε δύο ομαδικές εκθέσεις στο παρελθόν.
 

Η «άνοιξη ’17 στη Ζώγια» περιλαμβάνει εκδηλώσεις για τη μουσική, τη γραφή, τα εικαστικά, το θέατρο και το παιδί και απλώνεται από τον Μάρτιο 2017 έως και τον Ιούνιο 2017. 

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Δημήτρης ΜεταξάςΖώγια

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη