Ο Θεσσαλονικιός συγγραφέας Παναγιώτης Ασημεόνογλου αποκαλύπτει το “Ζεν των Σχέσεων”

1037 Views
Ο Θεσσαλονικιός συγγραφέας Παναγιώτης Ασημεόνογλου αποκαλύπτει το “Ζεν των Σχέσεων” Ο Θεσσαλονικιός συγγραφέας Παναγιώτης Ασημεόνογλου αποκαλύπτει το “Ζεν των Σχέσεων”

 

Το Ζεν των Σχέσεων

Ένα βιβλίο που απευθύνεται σε όλα τα ζευγάρια που αναζητούν τρόπους για να βιώσουν τη σχέση τους πιο βαθιά και να τη μετατρέψουν σε ένα εργαστήρι ομορφιάς.

“Οι λέξεις έχουν έναν μαγικό ρόλο στην ερωτική μας σχέση. Να δείχνουμε με λόγια όσα νιώθει η καρδιά μας. Κάθε φορά που του λέμε κάτι όμορφο, του υπενθυμίζουμε πόσο σημαντικός είναι για τη ζωή μας.”

Ποιες είναι οι 30+1 συμβουλές για έναν ευτυχισμένο γάμο; Υπάρχει πράγματι μια τέτοια ¨συνταγή”; Ο φυσικός και συγγραφέας του βιβλίου που αγαπήθηκε “Ασκήσεις αναπνοής από τους Σοφούς της Ανατολής” Παναγιώτης Ασημεόνογλου επιστρέφει με το “Ζεν των Σχέσεων”.Πώς μπορούμε να είμαστε παρόντες στη σχέση μας; Πώς γίνεται να αποκτήσουμε καλύτερη κατανόηση του συντρόφου μας; Κυρίως, πώς πρέπει να ζούμε για να είμαστε ευτυχισμένοι μαζί του; Διάσημοι χαρακτήρες, σοφές ιστορίες, πληροφορίες ψυχολογίας, συμβουλές και τεχνικές της Ανατολής, ταυτίσεις του τύπου «νιώθω έτσι;», «ποιο χρώμα ή ζώο είμαι;», μας καθοδηγούν σε ένα ωραίο παιχνίδι εξερεύνησης αυτοανακάλυψης, αλλά και ανακάλυψης του συντρόφου μας. Ο έρωτας χρειάζεται πρόθεση, καλλιέργεια, και αυτό είναι ένα βιβλίο που μας βοηθάει να τον κατανοήσουμε σε όλα τα πλάτη και τα βάθη του. Απευθύνεται σε όλα τα ζευγάρια που αναζητούν τρόπους για να βιώσουν τη σχέση τους πιο βαθιά και να τη μετατρέψουν σε ένα εργαστήρι ομορφιάς. Ζευγάρια που διψούν όχι απλά για «κάτι άλλο», αλλά για το «καλύτερο άλλο» που μπορούν να κατακτήσουν μαζί.

 
Ο Παναγιώτης Ασημεόνογλου γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Σπούδασε Φυσική στο Α.Π.Θ. κι έκτοτε εργάζεται ως καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης.

Αν και η μεγάλη του αγάπη είναι η Φυσική, επί σειρά ετών εντρύφησε σε θέματα φιλοσοφίας, θρησκειολογίας, θεολογίας, ψυχολογίας, τέχνης κ.ά. Στα έργα του αναπτύσσει πρωτότυπα μοντέλα προσωπικής ανάπτυξης βασισμένα κυρίως στη σύγχρονη επιστήμη, ψυχολογία και ανατολική φιλοσοφία.

Έχει συγγράψει τρία βιβλία: (α) «Σαν άνθη κερασιάς, σπουδή στο σαμουράι Ζεν», Δαιδάλεος 2017, (β) «Ασκήσεις Αναπνοής από τους Σοφούς της Ανατολής», Δαιδάλεος 2018, (γ) «Το εγχειρίδιο ενός Jedi, πώς τα Star Wars μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου», iWrite 2019, και έχει συμμετάσχει στο συλλογικό τόμο «Ευτυχία και πώς να την Κατακτήσεις», iWrite, 2018.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Το κανιβαλίζειν εστί φιλοσοφείν | Ρένα Καλπάκη | «Από την καλή κι από την ανάποδη».
Το κανιβαλίζειν εστί φιλοσοφείν | Ρένα Καλπάκη | «Από την καλή κι από την ανάποδη».
με 0 Σχόλια 2218 Views
«Ο άνθρωπος είναι έλλογο ον, προικισμένο με τον λόγο, που δεν είναι μόνο η #λογική μα και η δυνατότητα έκφρασης. #Τρώμε τις #σάρκες μας λοιπόν καθημερινά και όσο πιο πολύ «βιάζουν» τόσο πιο πολύ ικανοποιούνται..   Γράφει η Ρένα Καλπάκη για την Κουλτουρόσουπα.
Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή