Στο νέο βιβλίο της Νέλης Βυζαντιάδου «Μαθήματα στη γλώσσα της αγάπης» και τι χρειάζεσαι να βελτιώσεις.

1222 Views
Στο νέο βιβλίο της Νέλης Βυζαντιάδου «Μαθήματα στη γλώσσα της αγάπης» και τι χρειάζεσαι να βελτιώσεις. Στο νέο βιβλίο της Νέλης Βυζαντιάδου «Μαθήματα στη γλώσσα της αγάπης» και τι χρειάζεσαι να βελτιώσεις.

 .

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙWRITE Ισως να ήταν η ζωή µου αρκετά διαφορετική αν είχα άλλους γονείς”, είπε η Αφροδίτη κοιτάζοντάς µε στα µάτια. Κι η αλήθεια είναι πως αυτό το έχουν σκεφτεί πολλοί… ίσως κι εσύ… Πόσες φορές εξήγησες τις αναποδιές ή τις δυσκολίες που συνάντησες στη ζωή σου µέσα από τα λάθη των γονιών σου; Αν διαπιστώνεις κι εσύ πως ο µόνος τρόπος για να σε αγαπήσουν οι άλλοι, είναι να αγαπήσεις πρώτα εσύ τον εαυτό σου, τότε αυτό το βιβλίο σίγουρα σε ενδιαφέρει.

Τα µαθήµατα στη γλώσσα της αγάπης τα διδασκόµαστε από παιδιά µε πρώτους δασκάλους τους γονείς µας. Εκείνοι µας µαθαίνουν τον σεβασµό, την εµπιστοσύνη, την επικοινωνία, την αυτοπεποίθηση και τόσα άλλα που αργότερα επενδύουµε στις σχέσεις µας ως ενήλικες.
.
Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο θα θυµηθείς τα δικά σου βιώµατα και θα καταλάβεις για πρώτη φορά στη ζωή σου τι έµαθες από τους γονείς σου γύρω από την αγάπη και τι χρειάζεσαι να βελτιώσεις.

Ακόµα όµως κι αν είχες το καλύτερο ξεκίνηµα που θα µπορούσες να έχεις στη ζωή σου, µπορεί να δυσκολεύεσαι να εκτιµήσεις τον εαυτό σου και να του δώσεις τη θέση που του αξίζει. Κι αυτό συµβαίνει γιατί οι γονείς µας είναι οι ρίζες µας αλλά εµείς οι ίδιοι αποφασίζουµε πώς θα συνεχίσουµε τη ζωή µας. Κι αν εσύ επιθυµείς να διαµορφώσεις ένα νέο τοπίο ζωής, τότε είναι ευκαιρία να το δοκιµάσεις µέσα από τα µαθήµατα στη γλώσσα της αγάπης!
 .
.
«Η Νέλη Βυζαντιάδου µοιράζει λουλούδια και συµβουλευτική όταν ακόµα και η ευγένεια θεωρείται πολυτέλεια. Τα βιβλία της, προτάσεις ανακούφισης και βοήθειας στην εποχή της διαδικτυακής µοναξιάς, αποτελούν µία από τις ελληνικές απαντήσεις στον Μπουκάι».
Σύνθια Σάπικα,
δηµοσιογράφος ΕΡΤ3.
 
«Ο άνθρωπος που καταφέρνει να µπει στο µυαλό του συνοµιλητή του, διακατέχεται από το πιο µεγάλο προσόν, αυτό του να ακούει… Η Νέλη Βυζαντιάδου είναι εκείνη που εισχωρεί στο µυαλό και τις πιο βαθιές σκέψεις του εγκεφάλου µας, βγάζοντάς τες ξανά στο φως. Η πολυσχιδής, ευαίσθητη Νέλη σκιαγραφεί ψυχές και συναισθήµατα και µου αποδεικνύει συνεχώς ότι η εξέλιξη δεν έχει όρια, καθώς φαίνεται ότι αν βρεις το µυστικό της ζωής, τότε σίγουρα δεν εφησυχάζεις – πράγµα που δεν κάνει ποτέ η Νέλη. Το συγγραφικό της ταξίδι φαίνεται ότι έχει πολλά να µας δώσει ακόµα, ενώ σας εγγυώµαι πως το νέο της βιβλίο θα µιλήσει τη «γλώσσα της αγάπης» όπως αρχικά αυτή διαµορφώνεται στην παιδική µας ηλικία και καταλήγει να πρωταγωνιστεί στις µετέπειτα σχέσεις µας. Το καινούργιο δηµιούργηµά της, λοιπόν, είναι τόσο συναρπαστικό και γοητευτικό, ενώ διακρίνεται από το γνώριµο ύφος της, που σε προκαλεί να το διαβάσεις απνευστί ξεδιπλώνοντας µαθήµατα αγάπης που µας αγγίζουν και µας απορροφούν».
Νανώ Κουγιουµτζόγλου,
εκδότρια – ιδιοκτήτρια περιοδικού GLOW

Συγγραφέας
Νέλη Βυζαντιάδου
Σελίδες
176
Διαστάσεις
14 x 21 cm
Εκδοτικός Οίκος
Εκδόσεις iWrite
.
(πληροφορίες και online αγορά θα βρείτε εδώ)
.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Κοινωνικό Πλυντήριο: Χείρα βοηθείας σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες και φοιτητές από το Δήμο Θεσσαλονίκης
Κοινωνικό Πλυντήριο: Χείρα βοηθείας σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες και φοιτητές από το Δήμο Θεσσαλονίκης
με 0 Σχόλια 916 Views
Στο Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο οποίο έχουν εγκατασταθεί τρία πλυντήρια και ισάριθμα στεγνωτήρια επαγγελματικής χρήσης, υπολογίζεται ότι θα εξυπηρετούνται περίπου 60 οικογένειες ανά εβδομάδα.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή