Στο νέο βιβλίο της Νέλης Βυζαντιάδου «Μαθήματα στη γλώσσα της αγάπης» και τι χρειάζεσαι να βελτιώσεις.

1535 Views
Στο νέο βιβλίο της Νέλης Βυζαντιάδου «Μαθήματα στη γλώσσα της αγάπης» και τι χρειάζεσαι να βελτιώσεις. Στο νέο βιβλίο της Νέλης Βυζαντιάδου «Μαθήματα στη γλώσσα της αγάπης» και τι χρειάζεσαι να βελτιώσεις.

 .

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙWRITE Ισως να ήταν η ζωή µου αρκετά διαφορετική αν είχα άλλους γονείς”, είπε η Αφροδίτη κοιτάζοντάς µε στα µάτια. Κι η αλήθεια είναι πως αυτό το έχουν σκεφτεί πολλοί… ίσως κι εσύ… Πόσες φορές εξήγησες τις αναποδιές ή τις δυσκολίες που συνάντησες στη ζωή σου µέσα από τα λάθη των γονιών σου; Αν διαπιστώνεις κι εσύ πως ο µόνος τρόπος για να σε αγαπήσουν οι άλλοι, είναι να αγαπήσεις πρώτα εσύ τον εαυτό σου, τότε αυτό το βιβλίο σίγουρα σε ενδιαφέρει.

Τα µαθήµατα στη γλώσσα της αγάπης τα διδασκόµαστε από παιδιά µε πρώτους δασκάλους τους γονείς µας. Εκείνοι µας µαθαίνουν τον σεβασµό, την εµπιστοσύνη, την επικοινωνία, την αυτοπεποίθηση και τόσα άλλα που αργότερα επενδύουµε στις σχέσεις µας ως ενήλικες.
.
Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο θα θυµηθείς τα δικά σου βιώµατα και θα καταλάβεις για πρώτη φορά στη ζωή σου τι έµαθες από τους γονείς σου γύρω από την αγάπη και τι χρειάζεσαι να βελτιώσεις.

Ακόµα όµως κι αν είχες το καλύτερο ξεκίνηµα που θα µπορούσες να έχεις στη ζωή σου, µπορεί να δυσκολεύεσαι να εκτιµήσεις τον εαυτό σου και να του δώσεις τη θέση που του αξίζει. Κι αυτό συµβαίνει γιατί οι γονείς µας είναι οι ρίζες µας αλλά εµείς οι ίδιοι αποφασίζουµε πώς θα συνεχίσουµε τη ζωή µας. Κι αν εσύ επιθυµείς να διαµορφώσεις ένα νέο τοπίο ζωής, τότε είναι ευκαιρία να το δοκιµάσεις µέσα από τα µαθήµατα στη γλώσσα της αγάπης!
 .
.
«Η Νέλη Βυζαντιάδου µοιράζει λουλούδια και συµβουλευτική όταν ακόµα και η ευγένεια θεωρείται πολυτέλεια. Τα βιβλία της, προτάσεις ανακούφισης και βοήθειας στην εποχή της διαδικτυακής µοναξιάς, αποτελούν µία από τις ελληνικές απαντήσεις στον Μπουκάι».
Σύνθια Σάπικα,
δηµοσιογράφος ΕΡΤ3.
 
«Ο άνθρωπος που καταφέρνει να µπει στο µυαλό του συνοµιλητή του, διακατέχεται από το πιο µεγάλο προσόν, αυτό του να ακούει… Η Νέλη Βυζαντιάδου είναι εκείνη που εισχωρεί στο µυαλό και τις πιο βαθιές σκέψεις του εγκεφάλου µας, βγάζοντάς τες ξανά στο φως. Η πολυσχιδής, ευαίσθητη Νέλη σκιαγραφεί ψυχές και συναισθήµατα και µου αποδεικνύει συνεχώς ότι η εξέλιξη δεν έχει όρια, καθώς φαίνεται ότι αν βρεις το µυστικό της ζωής, τότε σίγουρα δεν εφησυχάζεις – πράγµα που δεν κάνει ποτέ η Νέλη. Το συγγραφικό της ταξίδι φαίνεται ότι έχει πολλά να µας δώσει ακόµα, ενώ σας εγγυώµαι πως το νέο της βιβλίο θα µιλήσει τη «γλώσσα της αγάπης» όπως αρχικά αυτή διαµορφώνεται στην παιδική µας ηλικία και καταλήγει να πρωταγωνιστεί στις µετέπειτα σχέσεις µας. Το καινούργιο δηµιούργηµά της, λοιπόν, είναι τόσο συναρπαστικό και γοητευτικό, ενώ διακρίνεται από το γνώριµο ύφος της, που σε προκαλεί να το διαβάσεις απνευστί ξεδιπλώνοντας µαθήµατα αγάπης που µας αγγίζουν και µας απορροφούν».
Νανώ Κουγιουµτζόγλου,
εκδότρια – ιδιοκτήτρια περιοδικού GLOW

Συγγραφέας
Νέλη Βυζαντιάδου
Σελίδες
176
Διαστάσεις
14 x 21 cm
Εκδοτικός Οίκος
Εκδόσεις iWrite
.
(πληροφορίες και online αγορά θα βρείτε εδώ)
.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Πέρσες» του Αισχύλου από την Ομάδα Σημείο Μηδέν σε καλοκαιρινή περιοδεία.
«Πέρσες» του Αισχύλου από την Ομάδα Σημείο Μηδέν σε καλοκαιρινή περιοδεία.
με 0 Σχόλια 2165 Views

H Ομάδα Σημείο Μηδέν συνεχίζει την έρευνά της στα θεμελιώδη κείμενα της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας παρουσιάζοντας αυτή τη φορά τους «Πέρσες» του Αισχύλου.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερη Παράξενη ζωή