Βιβλιότοπος στη Τσιμισκή

636 Views
 Βιβλιότοπος στη Τσιμισκή Βιβλιότοπος στη Τσιμισκή

 Βιβλιότοπος στη Τσιμισκή  

 Το Σάββατο 26 Μαρτίου ανοίγει στη Θεσσαλονίκη ο ΒΙΒΛΙΟΤΟΠΟΣ  στη Βενιζέλου  30, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης πάνω από την οδό Τσιμισκή  και  πριν από την οδό Ερμού.
 
Οι βιβλιόφιλοι κάθε ηλικίας και κυρίως η νεολαίας μας και όλοι οι λάτρεις του βιβλίου και του πολιτισμού μπορούν να επισκέπτονται τον «Βιβλιότοπο» και να προμηθεύονται βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές.
 
Συμμετέχουν πάνω από 100 εκδότες σε ένα χώρο πάνω από 700 τ.μ. ειδικά διαμορφωμένο με στόχο να  γίνει πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών της πόλης μας και από τους όμορους  νομούς της Βόρειας Ελλάδας.
 
Οικογένειες με τα παιδιά , εκπαιδευτικοί, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων  κατά την επίσκεψή σας μπορείτε να βρείτε κάθε είδους βιβλία και να επιλέξετε από τους χιλιάδες τίτλους, βιβλία  παιδικά, χειροτεχνίες, πάζλ  ιστορικά, λεξικά, εφηβικά,ξένης και ελληνικής λογοτεχνίας, ποίησης, γεωγραφίας, φιλοσοφίας, ψυχολογίας,  εκπαιδευτικά, σχολικά βοηθήματα, χάρτες, μουσική βιβλιοθήκη, ταξιδιωτικούς οδηγούς κ.ά.

Ο Βιβλιότοπος θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί και έως τις 9 το βράδυ και θα ακολουθείται  το ωράριο της αγοράς.


«Το φθηνό και καλό βιβλίο για όλους στηρίζει  την ελληνική οικογένεια σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές στιγμές ».

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση στο θέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής»
Μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση στο θέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής»
με 0 Σχόλια 2396 Views

Ήταν μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση, με τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής, που μετονομάζει το θέατρο της οδού Χηλής, σε θέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» και μία συναυλία, που ταξίδεψε το κοινό στον χρόνο.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη