Ολοκληρώνεται την Κυριακή η Γιορτή Βιβλίου στη ΔΕΘ. Η Κ δεν ξαναδημοσιεύει άλλη «γιορτή» καθώς μόνο γιορτή δεν είναι, αλλά εμπόριο.

279 Views
Ολοκληρώνεται την Κυριακή η Γιορτή Βιβλίου στη ΔΕΘ. Η Κ δεν ξαναδημοσιεύει άλλη «γιορτή» καθώς μόνο γιορτή δεν είναι, αλλά εμπόριο. Ολοκληρώνεται την Κυριακή η Γιορτή Βιβλίου στη ΔΕΘ. Η Κ δεν ξαναδημοσιεύει άλλη «γιορτή» καθώς μόνο γιορτή δεν είναι, αλλά εμπόριο.

Ολοκληρώνεται την Κυριακή η Γιορτή Βιβλίου στη ΔΕΘ. Η ΚULTUROSUPA δεν θα ξαναδημοσιεύσει τέτοιου είδους ενημερώσεις «γιορτής» καθώς μόνο γιορτή δεν είναι, αλλά εμπόριο. Ότι άλλο που αφορά σε πολιτιστική δραστηριότητα της ΣΕΚΒΕ, στην διάθεση τους η σελίδα μας. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου το βράδυ ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία  η «Γιορτή Βιβλίου ΔΕΘ 2014» στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης η οποία ξεκίνησε από την 6η Σεπτεμβρίου και συνεχίστηκε  και μετά το τέλος λειτουργίας της ΔΕΘ για ακόμη δύο εβδομάδες μετά από αίτημα του βιβλιόφιλου κοινού.
 
«Όλο αυτό το διάστημα η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή από την Θεσσαλονίκη αλλά και από κάθε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και για αυτή τη διοργάνωση και ελπίζουμε ότι και το τελευταίο τριήμερο θα συνεχιστεί η μεγάλη επισκεψιμότητα μαθητών, φοιτητών, εκπαιδευτικών, γονέων, πολιτιστικών συλλόγων και γονέων και γενικά ανθρώπων που αγαπούν το βιβλίο. Με τις πολύ χαμηλές τιμές οι οικογένειες και όχι μόνο μπορούν να  προμηθευτούν βιβλία και σχολικά βοηθήματα για τα παιδιά τους, αλλά και οι νέοι κυρίως αναγνώστες που πάντα ήθελαν να διαβάσουν,  να κάνουν συμφέρουσες και ποιοτικές αγορές.»
Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΚΒΕ Μπάμπης Μπαρμπουνάκης .
Οι τιμές των βιβλίων είναι με έκπτωση 70% και ξεκινούν από 0,50 λεπτά, 1,00-1,50-2,00-3,00, συμμετέχουν δε 200 εκδότες από όλη την Ελλάδα με χιλιάδες τίτλους βιβλίων.
Παράλληλα εντός του περιπτέρου13,  πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά η δράση του ΣΕΚΒΕ «Η βιβλιοθήκη στο Σχολείο». Σε ένα ειδικό κουτί που βρίσκεται στο χώρο της Γιορτής,  εκπαιδευτικοί, μαθητές αλλά και γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να γράφουν το όνομα του σχολείου τους και στη συνέχεια να το ρίχνουν μέσα, για να αναδειχθεί το τυχερό σχολείο το βράδυ της  Κυριακής μετά από κλήρωση ,το οποίο θα κερδίσει ένα μεγάλο αριθμό βιβλίων, ενισχύοντας τη σχολική βιβλιοθήκη του.

-Ωράριο λειτουργίας και το Σαββατοκύριακο από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Περίπτερο 13 της ΔΕΘ με ελεύθερη είσοδο.


Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Κότσιρας, Μποφίλιου, Ξυδάκης & Trio Mousikanti δωρεάν στο Παρά Θιν΄Αλός 2020
Κότσιρας, Μποφίλιου, Ξυδάκης & Trio Mousikanti δωρεάν στο Παρά Θιν΄Αλός 2020
με 0 Σχόλια 2518 Views

4 επιλεγμένες μουσικές εκδηλώσεις οι οποίες  χαρακτηρίζονται από την ποιότητα της καλλιτεχνικής δουλειάς των δημιουργών τους, περιλαμβάνονται  στο φετινό πρόγραμμα του «Παρά θιν αλός» που συμπληρώνει αισίως τρεις δεκαετίες ζωής.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή