Άνοιγμα των βιβλιοπωλείων στις 30 Νοεμβρίου ζητούν οι εκδότες

764 Views
Άνοιγμα των βιβλιοπωλείων στις 30 Νοεμβρίου ζητούν οι εκδότες Άνοιγμα των βιβλιοπωλείων στις 30 Νοεμβρίου ζητούν οι εκδότες

 

Ακόμα κι αν παραταθεί η καραντίνα

Το άνοιγμα των βιβλιοπωλείων, ακόμη και στην περίπτωση που τα αυξημένα μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού παραταθούν, ζητούν οι Έλληνες εκδότες.

Με επιστολή της προς τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και στον υφυπουργό στον πρωθυπουργό Στυλιανό Πέτσα, η Σύμπραξη των Εκδοτών τους ζητεί να μεριμνήσουν ώστε τα βιβλιοπωλεία να συγκαταλέγονται στα καταστήματα που θα ανοίξουν στις 30 Νοεμβρίου, ακόμα και αν ανακοινωθεί παράταση της καραντίνας από την κυβέρνηση.

Οι εκδότες επισημαίνουν πως τα βιβλιοπωλεία είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα μικρά καταστήματα στα οποία μπορούν εύκολα να τηρηθούν οι κανόνες ασφαλείας, λειτουργώντας με τις ίδιες ακριβώς προϋποθέσεις που λειτουργούν τα φαρμακεία.

Υπογραμμίζουν, επίσης, πως το άνοιγμα των βιβλιοπωλείων θα σημάνει στήριξη του πολιτισμού, στήριξη του κοινωνικού συνόλου και ανάσα ζωής στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή