Παρουσίαση του μυθιστορήματος «Μη μου λες το γιατί», Εκδόσεων Δωδώνη, στο θέατρο Αυλαία.

535 Views
Παρουσίαση του μυθιστορήματος «Μη μου λες το γιατί», Εκδόσεων Δωδώνη, στο θέατρο Αυλαία. Παρουσίαση του μυθιστορήματος «Μη μου λες το γιατί», Εκδόσεων Δωδώνη, στο θέατρο Αυλαία.

 Παρουσίαση του μυθιστορήματος «Μη μου λες το γιατί», Εκδόσεων Δωδώνη, στο θέατρο Αυλαία.

Την Κυριακή 2 Απριλίου στις 13:30 το μεσημέρι οι Εκδόσεις Δωδώνη και τα Καλλιτεχνικά και Επιμορφωτικά προγράμματα της ΧΑΝΘ σας προσκαλούν στο θέατρο Αυλαία της Θεσσαλονίκης (Πλατεία ΧΑΝΘ).
 
Το τμήμα δημιουργικής γραφής της ΧΑΝΘ και ο φιλόλογος - συγγραφέας Τάσος Αγγελίδης Γκέντζος θα έχουν την χαρά να παρουσίασουν στο αναγνωστικό κοινό της πόλης το μυθιστόρημα “Μη μου λες το γιατί”.
 
Το βιβλίο έγραψαν οι: Τάσος Αγγελίδης Γκέντζος. Μάνος Αργυριάδης, Άρτεμς Ευθυμιάδου, Λένα Ζαϊμη, Μάγδα Ιωαννίδου, Βιργινία Καλλιδοπούλου, Κατερίνα Λαζίδου, Χρυσούλα Μελισσά – Χαλικιοπούλου, Αθηνά Παπαδοπουλου, Αρσινόη Πασχαλίδου και Μαρία Συτμαλίδου.
 
Την παρουσίαση θα συντονίσει η δημοσιογράφος της Δημοτικής Τηλεόρασης TV 100 Μαρία Αναγνωστίδου.  

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι συγγραφείς Σοφία Βόικου και Χάρης Μαύρος. Αποσπάσματα από το μυθιστόρημα θα διαβάσει ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Κουντουράς.


Στην εκδήλωση θα ακουστεί και το τραγούδι “Μη μου λες το γιατί” τους στίχους του οποίου εμπνεύστηκε από το μυθιστόρημα η ιατρός – συγγραφέας Μαρία Συτμαλίδου.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
'Σασμός - Ψυχογραφώντας την Άννα',
'Σασμός - Ψυχογραφώντας την Άννα', "Πέρα από αυτό που βλέπεις" | Νέλη Βυζαντιάδου.
με 0 Σχόλια 3396 Views

Η Άννα, όπως και πολλές άλλες γυναίκες, δεν ξέρουν να είναι τίποτα άλλο πέρα από νοικοκυρές, σύζυγοι και μητέρες. Αν βγουν από τη ζώνη ασφαλείας που είναι το σπίτι τους, θα τα χάσουν. Θα τα χάσουν και θα χαθούν. Γράφει η Νέλη Βυζαντιάδου για την Κουλτουρόσουπα.


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη