Έκθεση ζωγραφικής και εικονογράφησης των Valentina Drutu και Didem Catal, με τίτλο “Εικαστικές Γέφυρες” στη Casa Bianca

226 Views
Έκθεση ζωγραφικής και εικονογράφησης των Valentina Drutu και Didem Catal, με τίτλο “Εικαστικές Γέφυρες” στη Casa Bianca Έκθεση ζωγραφικής και εικονογράφησης των Valentina Drutu και Didem Catal, με τίτλο “Εικαστικές Γέφυρες” στη Casa Bianca

Έκθεση ζωγραφικής και εικονογράφησης των Valentina Drutu και Didem Catal, με τίτλο “Εικαστικές Γέφυρες” στη Casa Bianca.

            Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014, στις 20:00, η έκθεση ζωγραφικής και εικονογράφησης των Valentina Drutu και Didem Catal, με τίτλο “Εικαστικές Γέφυρες” στη δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης (Casa Bianca, Βασ. ΄Ολγας 180 και Θεμ. Σοφούλη).
            Η έκθεση την οποία διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης θα λειτουργεί έως τις 13 Ιουλίου 2013, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
            Η Valentina Drutu Είναι μουσειογράφος και διευθύντρια του Μουσείου των Τεχνών του Ιασίου (“Museum of Arts Iasi”) που αποτελεί τμήμα του “Moldova National Museum Complex”.
            Η Didem Catal είναι καθηγήτρια και διευθύντρια στο τμήμα γραφικών τεχνών στο πανεπιστήμιο  “CanakkaleOnsekizMartUniversitesi” της Τουρκίας.  
            Οι εργασίες τους παρουσιάζουν ομοιότητες, προσπερνώντας τη διαφοροποίηση των μέσων που αξιοποιούν. Η Catal με τις γραφικές τέχνες και την ψηφιακή τεχνολογία και η Drutu με το πινέλο, εικονογραφούν και αρθρώνουν μύθους, που έχουν ως καταγωγή τις προσωπικές τους διαδρομές.
 
            Ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Τρίτη έως Κυριακή, 10:00 έως 18:00
            Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310425531

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ημέρες Θάλασσας 2021 στο Δήμο Θερμαϊκού!
Ημέρες Θάλασσας 2021 στο Δήμο Θερμαϊκού!
με 0 Σχόλια 380 Views

 Όπως γνωρίζετε, η 20η Μαΐου έχει καθιερωθεί, με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως «Ευρωπαϊκή Ημέρα για τη Θάλασσα», με στόχο να τονίσει το σημαντικό ρόλο που παίζουν οι ωκεανοί και οι θάλασσες στην καθημερινή ζωή των πολιτών

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή