«Εγχάρακτες Αντανακλάσεις» στο Βαφοπούλειο.

116 Views
«Εγχάρακτες Αντανακλάσεις» στο Βαφοπούλειο. «Εγχάρακτες Αντανακλάσεις» στο Βαφοπούλειο.

 «Εγχάρακτες Αντανακλάσεις» στο Βαφοπούλειο.

Τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Εγχάρακτες Αντανακλάσεις» θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, στις 20.00, στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο (Αίθουσες Εκθέσεων 5ου ορόφου).
 
Την έκθεση συνδιοργανώνει το Βαφοπούλειο με τον Τομέα Χαρακτικής της Ακαδημίας Τεχνών του Πανεπιστημίου του Novi Sad της Σερβίας, με έργα καθηγητών και φοιτητών, στο πλαίσιο ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των πανεπιστημίων του Novi Sad και του ΑΠΘ.
 
           Στα έργα διακρίνεται ένα ευρύ φάσμα περιδιαβάσεων και μορφοπλαστικών αποδόσεων μέσω της τέχνης της χαρακτικής, με έμφαση στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και το προσωπικό καλλιτεχνικό όραμα.
 
         Η ομαδική έκθεση,  που  θα διαρκέσει έως τις 9 Ιουνίου 2017, περιλαμβάνει έργα των Zvonko Tilić, Radovan Jandrić, Zoran Todović, Anica Radošević, Aleksandar Botić, Zoran Grmaš, Jelena Sredanović, Miloš Stanojev, Sanja Žigić, Lazar Marković και των φοιτητών: Alena Klaćikova, Branislava Tešić, Jastra Jelačić, Leonija Milisavljević, Vanja Tanasković, Ivan Perak, Đorđe Ćorić, Jelena Dragić, Vanja Ignjac,MiaDžidara, Dragana Kovačević, Pavle Golijanin και Stefan Pfefer.
 
        Την έκθεση, που θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή,  κατά τις ώρες 09.00 έως 14.00 και 17.00 έως 21.00, καθώς και το Σάββατο από τις 09.00 έως τις 14.00, επιμελείται ο καθηγητής  χαρακτικής  του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., Μανόλης Γιανναδάκης.
 
            Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Βαφοπούλειο

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Οι πρωτοεμφανιζόμενες υποψήφιες ομάδες στα 10 ΘΒΘ μιλούν στην «Κ» - Ας τις γνωρίσουμε καλύτερα.
Οι πρωτοεμφανιζόμενες υποψήφιες ομάδες στα 10 ΘΒΘ μιλούν στην «Κ» - Ας τις γνωρίσουμε καλύτερα.
με 0 Σχόλια 476 Views
Στα πλαίσια προώθησης και προβολής των φετινών υποψηφίων των 10ων Θεατρικών Βραβείων Θεσσαλονίκης, απευθυνθήκαμε στο πιο ζωντανό και ελπιδοφόρο θεατρικό δυναμικό, στο «αύριο» του θεάτρου μας. Οι θίασοι που διεκδικούνν το Βραβείο Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης Ομάδας της Χρονιάς 2020, μιλούν στην Κουλτουρόσουπα 

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή