Το βραβείο Thessaloniki Photomuseum στον Τούρκο φωτογράφο Aydin Cetinbostanglu.

289 Views
Το βραβείο Thessaloniki Photomuseum στον Τούρκο φωτογράφο Aydin Cetinbostanglu. Το βραβείο Thessaloniki Photomuseum στον Τούρκο φωτογράφο Aydin Cetinbostanglu.

Το βραβείο Thessaloniki Photomuseum σε Τούρκο φωτογράφο.
 
Το Διεθνές Βραβείο CEDEFOP/ THESSALONIKIPHOTO MUSEUM για το έτος 2012 απονεμήθηκε στις 16/12/13 στον νικητή Aydin Cetinbostanglu από την Τουρκία.
Παράλληλα,ανακοινώθηκε η θεματική του επόμενου 5ου διεθνούς βραβείου Cedefop / Thessaloniki Photomuseum, η οποία είναι: «Επινοώ ξανά το παρόν: πρωτότυπη εργασία».

Το Βραβείο

Το βραβείο Thessaloniki Photomuseum / CEDEFOP AWARD θεσμοθετήθηκε από το Μ.Φ.Θ. και το CEDEFOP για πρώτη φορά το 2007. Χρησιμοποιώντας το μέσο της φωτογραφίας και παίρνοντας κατεύθυνση από τον πυρήνα του Ευρωπαϊκού φορέα για συνεργασία ανάμεσα στα κράτη μέλη, εφαρμογή και ανάπτυξη κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής για την επαγγελματική κατάρτιση, το βραβείο περιστρέφεται γύρω από την έννοια της εργασίας, στοχεύοντας στη συλλογή εργασιών με κοινωνικό περιεχόμενο και ενδιαφέρον.
Μία επιτροπή που αποτελείται από εκπροσώπους φορέων της Ελλάδας και του εξωτερικού αξιολογεί κάθε φορά τις προτάσεις και καταλήγει στην τελική λίστα των τριών καλύτερων συμμετοχών.
Τα έργα του πρώτου νικητή του βραβείου, στον οποίο προσφέρεται το χρηματικό ποσό των €5.000, παρουσιάζονται στην επόμενη διοργάνωση της PhotoBiennale, σε μία έκθεση, παραγωγής του Μ.Φ.Θ., ενώ η δεύτερη και η τρίτη καλύτερη συμμετοχή λαμβάνουν τιμητική διάκριση.

...μπείτε στο προσωπικό του site, εδώ...


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή