Το αστυνομικό–ψυχογραφικό μυθιστόρημα «Στάχτες» του Γ. Μπαστουνά επανέρχεται ανανεωμένο σε e-book

1410 Views
Το αστυνομικό–ψυχογραφικό μυθιστόρημα «Στάχτες» του Γ. Μπαστουνά επανέρχεται ανανεωμένο σε e-book Το αστυνομικό–ψυχογραφικό μυθιστόρημα «Στάχτες» του Γ. Μπαστουνά επανέρχεται ανανεωμένο σε e-book

 

 
«Στα όνειρα, που αφήσαμε απραγματοποίητα από φόβο μην καούμε…».
 
Μία ιστορία. Τρία πρόσωπα τόσο διαφορετικά μεταξύ τους, που η μοίρα θα τους έχει φέρει κοντά. Ένα αυτοκινητικό ατύχημα θα έρθει να ταράξει την ηρεμία της ζωής τους και να βάλει φωτιά στις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα όνειρά τους, καθώς τα πάντα θα αλλάξουν στις ζωές τους.
 
Ένα ψυχογραφικό-αστυνομικό μυθιστόρημα, που ακροβατεί ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Έρωτας, φιλία, πάθος, μίσος, όνειρα κι εγωισμός θα είναι οι κεντρικοί πρωταγωνιστές.
 
Πόσο εύκολα, όμως, γίνεται η φωτιά στάχτη και πόσο δύσκολα αναγεννάται κανείς από τις ίδιες του τις στάχτες;
 .
.
Αυτά και πολλά ακόμη έρχεται να απαντήσει αυτό το βιβλίο. Αν και για να πούμε την αλήθεια ο στόχος του είναι μάλλον αντίθετος. Να σας βάλει στη θέση των ηρώων και να δημιουργήσει στην ψυχή σας περισσότερα ερωτήματα από αυτά στα οποία επιχειρεί να δώσει απάντηση. Το αν θα το καταφέρει μένει να το ανακαλύψετε…
 
Το βιβλίο «Στάχτες» μετά από την έντυπή του μορφή (Δεκέμβριος 2018) επανέρχεται ανανεωμένο με σημαντικές προσθήκες σε ηλεκτρονική πλέον μορφή (e-book), προκειμένου να διαβαστεί ανά πάσα στιγμή από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή.
 
Για περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και για μία συνολική επισκόπηση του βιβλίου μπορείτε να δείτε στη νέα ιστοσελίδα: εδώ (https://staxtes-book.com/).
 

Περιλαμβάνονται αποσπάσματα από το βιβλίο, κριτικές αναγνωστών, καθώς και μέρος της παρουσίασης αυτού. Για όποιον θέλει να το προμηθευτεί περιέχονται αναλυτικές πληροφορίες στην καρτέλα «Αγορά e-book».

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

1 Comments

  1. <strong>Παρασκευή</strong>
    Παρασκευή
    Εξαιρετικό. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους όσοι θέλουν να διαβάσουν ένα πιο "ψαγμενο" βιβλίο και να συμμετέχουν στα διάφορα ψυχολογικα ερωτήματα που δημιουργεί η πλοκή του έργου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Το ΑΠΘ στην 85η ΔΕΘ με καινοτόμα εκθέματα
Το ΑΠΘ στην 85η ΔΕΘ με καινοτόμα εκθέματα
με 0 Σχόλια 714 Views

 Καινοτόμες εφαρμογές και πρωτότυπες συσκευές που δημιουργήθηκαν την περίοδο της πανδημίας στα εργαστήρια του Πανεπιστημίου, ρομποτικά συστήματα, «διαστημικές» κατασκευές και αγωνιστικά

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή