Ο Sotirios (Αντωνιάδης Σωτήριος) απέκτησε το δικό του «σπίτι» - «Sotirios Vintage Art Gallery».

833 Views
Ο Sotirios (Αντωνιάδης Σωτήριος) απέκτησε το δικό του «σπίτι» - «Sotirios Vintage Art Gallery». Ο Sotirios (Αντωνιάδης Σωτήριος) απέκτησε το δικό του «σπίτι» - «Sotirios Vintage Art Gallery».

Ο Sotirios (Αντωνιάδης Σωτήριος) απέκτησε το δικό του «σπίτι» - «Sotirios Vintage Art Gallery»

H “Sotirios Vintage Art Gallery” ήρθε για να σηματοδοτήσει τη εποχή του Vintage που συνεχίζει να έχει πιστούς οπαδούς όλων των ηλικιών.

H “Sotirios Vintage Art Gallery”  βρήκε τον χώρο της στο κέντρο της πόλης στην οδό Μανουσογιαννάκη 10 και Εθνικής Αμύνης.

Σ έναν ιστορικό δρόμο καθώς  μετά τη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης το 1917, οι υπηρεσίες του Δήμου στεγάστηκαν προσωρινά στο κτίριο του Παρθεναγωγείου Δούκα, ιδιοκτησίας της οικογένειας του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Αγγελάκη, στη γωνία των οδών Εθνικής Αμύνης και Μανουσογιαννάκη, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της μεγάλης καταστροφής.

Ιδρυτής της αντικερί – γκαλερί  ο πολυπράγμων  μα πάνω απ΄ όλα φανατικός λάτρης της τέχνης  Sotirios  (Αντωνιάδης Σωτήριος). Με σπουδές στη διακόσμηση και αυτοδίδακτος εικαστικός με συμμέτοχή σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις σε Ελλάδα και Αμερική κατάφερε να δημιουργήσει έναν  δικό του χώρο που παντρεύει τον προσωπικό του χαρακτήρα, την εποχή του ρομαντισμού ,το παρελθόν με το μέλλον.
Αναπαλαιωμένα έπιπλα με φόρτο ιστορίας και αναμνήσεων ,έργα τέχνης με ζωγράφο τον ίδιο, αντίκες αξίας που έχουν να σου διηγηθούν το ταξίδι τους , μπαούλα με καλά  κρυμμένα μυστικά.

Μεταποιεί, συντηρεί και ανακατασκευάζει μόνος του ότι “πέσει” στα χέρια  του και του δίνει αξία κρατώντας την αρχική του μορφή αλλά με νέο χαρακτήρα.

Ένα σκηνικό από μπαρόκ μέχρι δεκαετία του 1920 αλλά και από Δανία μέχρι Αίγυπτο, Παρίσι, Ελλάδα και άλλα πολυπολιτισμικά στοιχεία  συνθέτουν ένα σκηνικό φερμένο από άλλη εποχή.

Γκαλερί και τόπος  δημιουργίας ταυτόχρονα σηματοδοτούν έναν όμορφο χαλαρωτικό χώρο έκφρασης καθώς συνδυάζει τέχνη και φιλικές συζητήσεις γύρω απ αυτήν.

Αναζητήστε μοναδικά κομμάτια στον χώρο αυτό  και η βόλτα θα σας ανταμείψει.
Μια φορά και ένα καιρό ο Sotirios, απάντησε σε 29_1 αιρετικές ερωτήσεις, ΕΔΩ

“Sotirios Vintage Art Gallery”
Μανουσογιαννάκη 10 & Εθνικής Αμύνης
Τ : 2311 24 44 41 , τ.κ. 54621,Θεσσαλονίκη

χωρίς φόβο, αλλα με πάθος, κλικ εδώ

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Περσέας και Ανδρομέδα»: Η πιο παραμυθένια ιστορία της μυθολογίας ταξιδεύει σ' όλη την Ελλάδα από την Κάρμεν Ρουγγέρη
«Περσέας και Ανδρομέδα»: Η πιο παραμυθένια ιστορία της μυθολογίας ταξιδεύει σ' όλη την Ελλάδα από την Κάρμεν Ρουγγέρη
με 0 Σχόλια 1395 Views
«Περσέας και Ανδρομέδα»:  Η πιο παραμυθένια ιστορία της Μυθολογίας μας ταξιδεύει σ' όλη την Ελλάδα από την παιδική σκηνή της Κάρμεν Ρουγγέρη
Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή