Έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής του Βαγγέλη Ρήνα στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki.

348 Views
Έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής του Βαγγέλη Ρήνα στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki. Έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής του Βαγγέλη Ρήνα στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki.

Έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής του Βαγγέλη Ρήνα στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki.

Έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής του Βαγγέλη Ρήνα που παρουσιάζουν στους χώρους του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki από τις 20 Αυγούστου εως τις 15 Σεπτεμβρίου 2015.
 
Ο Βαγγέλης Ρήνας γεννήθηκε το 1966 στην Σάμο. Έχει παρουσιάσει τα έργα του σε περίπου 20 ατομικές εκθέσεις στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και στην Κίνα (ανάμεσα τους συγκαταλέγονται The National Art Museum of China-NAMOC;Tenri Cultural Institute, NY) και έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και Μπιεννάλε. Επιλεγμένες από τις συλλογές στις οποίες ανήκουν έργα του είναι το “Εθνικό Κέντρο Τεχνών του Θεάματος -NCPA στο Πεκίνο της Κίνας, Η Ελληνική Βουλή, και η Συλλογή της Διεθνούς Μπιεννάλε του Πεκίνου, στην Κίνα. Είναι κάτοχος Master in Fine Arts από την Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, Ελλάδα. Ζει και εργάζεται στην Ελλάδα και τη Νέα Υόρκη.
 
Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Hyatt Regency Thessaloniki για την διοργάνωση εκθέσεων και εικαστικών δράσεων στους χώρους του ξενοδοχείου. Στο πλαίσιο των δράσεων εντάσσονται εκθέσεις καλλιτεχνών που συνεργάζονται με την Myrό Gallery και την Greek Marble Initiative που είναι δύο από τις δράσεις/projects του γνωστού ελληνικού Οίκου δημοπρασιών. Μία σειρά από εκθέσεις Ελλήνων και ξένων γλυπτών και ζωγράφων έχει προγραμματιστεί για τους επόμενους μήνες.
 
Οι εκθέσεις φιλοξενούνται στο κεντρικό lobby του ξενοδοχείου. Επιπρόσθετα, λαμβάνουν χώρα δράσεις που περιλαμβάνουν τους εξωτερικούς και περιβάλλοντες χώρους του συγκροτήματος. Τα έργα θα διατίθενται στους ενδιαφερόμενους με ευθύνη του Myrό Antiques House.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
4.800 ψήφοι. Ανατροπές και εκπλήξεις στην ψηφοφορία για τα Βραβεία Κοινού. Ψηφίζετε μέχρι σήμερα Κυριακή 22/05
4.800 ψήφοι. Ανατροπές και εκπλήξεις στην ψηφοφορία για τα Βραβεία Κοινού. Ψηφίζετε μέχρι σήμερα Κυριακή 22/05
με 1 Σχόλια 3029 Views

Ποιες προηγούνται - Μεγάλη αύξηση επισκεψιμότητας και 4.800 ψήφοι ως τώρα ανατρέπουν –ως συνήθως- τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Όμως τίποτα δεν έχει κριθεί. Ψηφίζετε μέχρι σήμερα Κυριακή 22/05 στις 12μμ

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερη Παράξενη ζωή