Έκθεση ζωγραφικής στον χώρο υποδοχής του νοσοκομείου Παπαγεωργίου

539 Views
Έκθεση ζωγραφικής στον χώρο υποδοχής του νοσοκομείου Παπαγεωργίου Έκθεση ζωγραφικής στον χώρο υποδοχής του νοσοκομείου Παπαγεωργίου

 Έκθεση ζωγραφικής στον χώρο υποδοχής του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Σε "γκαλερί" έχει μετατραπεί τις τελευταίες μέρες ο χώρος υποδοχής του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, όπου έως τις 4 Ιουλίου θα φιλοξενείται η έκθεση ζωγραφικής της Ομάδας Ζωγραφικής του Σωματείου των Εργαζομένων, με ερασιτεχνικούς πίνακες ελεύθερης θεματολογίας.

Τα έργα που παρουσιάζονται στην έκθεση φιλοτεχνήθηκαν από εργαζόμενους, «οι οποίοι μετά από ένα κουραστικό οκτάωρο σε θέσεις ευθύνης, βρίσκουν τη διάθεση κάθε Τετάρτη, για λίγες ώρες, να αφιερωθούν στη ζωγραφική, παρακολουθώντας τα μαθήματα», όπως επισημαίνει ο ζωγράφος-αγιογράφος και δάσκαλος της Ομάδας Ζωγραφικής του Σωματείου, Νίκος Βεζύνιας.Η Ομάδα Ζωγραφικής του Νοσοκομείου, προσμετρά ήδη οκτώ χρόνια δημιουργίας, με δεκάδες εργαζόμενους να συμμετέχουν στα μαθήματα. Στην τρέχουσα έκθεση παρουσιάζουν τα έργα τους οκτώ δημιουργοί.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα στον χώρο υποδοχής του Παπαγεωργίου φιλοξενήθηκε η 11η Έκθεση-Διαγωνισμός Φωτογραφίας των Εργαζομένων του Νοσοκομείου, με τίτλο "Τρέχει, τρέχει το νερό" στην οποία συμμετείχαν 10 διαγωνιζόμενοι, με συνολικά 54 φωτογραφίες.


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: ΕκθέσειςΕκδηλώσεις

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή