«Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016 – Στιγμές Ιστορίας - Βράβευση Ολυμπιονικών», στο Ολυμπιακό Μουσείο

482 Views
«Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016 – Στιγμές Ιστορίας - Βράβευση Ολυμπιονικών», στο Ολυμπιακό Μουσείο «Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016 – Στιγμές Ιστορίας - Βράβευση Ολυμπιονικών», στο Ολυμπιακό Μουσείο

 «Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016 – Στιγμές Ιστορίας - Βράβευση Ολυμπιονικών», στο Ολυμπιακό Μουσείο

Η περιοδική έκθεση «Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016 – Στιγμές Ιστορίας - Βράβευση Ολυμπιονικών» του Δήμου Θεσσαλονίκης, λειτουργεί από χθες, Πέμπτη 20 Απριλίου 2017, στο Ολυμπιακό Μουσείο (Αγ. Δημητρίου και 3ης Σεπτεμβρίου 5).
 
Στόχος της έκθεσης είναι να δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει μέσα από προσωπικά αντικείμενα και ενθυμήματα, την ιστορία και τον αγώνα των αθλητών που έλαβαν μέρος στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 και να τιμήσει την προσφορά των Ολυμπιονικών και της  ελληνικής αποστολής.
 
Παράλληλα, προγραμματίζεται τελετή βράβευσης των Ελλήνων Ολυμπιονικών, οι οποίοι στους συγκεκριμένους αγώνες πρόσθεσαν άλλη μια λαμπρή σελίδα στη σύγχρονη αθλητική ιστορία, ενώ σε καθημερινή βάση θα εκπονούνται εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία, κατόπιν ραντεβού. 
 

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 09.00 έως 19.00, το Σάββατο από τις 10.00 έως τις 16.00 και την Κυριακή από τις 10.00 έως τις 14.00.  


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Ολυμπιακό Μουσείο

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή