Νταλίκες έργα τέχνης

2030 Views
Νταλίκες έργα τέχνης Νταλίκες έργα τέχνης

 Νταλίκες έργα τέχνης...

Οι οδηγοί φορτηγών βαρέως τύπου (νταλίκες) περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του πάνω σε ένα τιμόνι. Διανύουν αμέτρητα χιλιόμετρα στην προσπάθειά τους να φέρουν σε πέρας τις αποστολές τους, πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες, είτε λόγω καιρού είτε λόγω στενών χρονικών ορίων που τους έχουν τεθεί.

Για να κάνει κάποιος ένα τόσο απαιτητικό και δύσκολο επάγγελμα, θα πρέπει να το αγαπά πολύ και να αντέχει στην πίεση. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να οδηγείς νταλίκα αν δεν έχεις υπομονή, επιμονή, αυτοέλεγχο και φυσικά τεχνική κατάρτιση.

Η αγάπη που τρέφουν οι οδηγοί νταλίκας για το όχημά τους φτάνει και σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνά τα όρια του υπερβολικού. Αρκετοί, μάλιστα, δε διστάζουν να βάλουν τη δική τους πινελιά, μετατρέποντας πακτωλούς χρημάτων για να μετατρέψουν το φορτηγό τους σε ένα κινούμενο έργο τέχνης, όπως μπορείτε να δείτε και στη photo-gallery. Νταλίκες που ξεχωρίζουν, που κάνουν τη διαφορά και προκαλούν εντύπωση όχι μόνο μεγέθους αλλά κυρίως λόγω του ιδιαίτερου βαψίματός τους. 

Οι πηγές απ' όπου αντλούν τη θεματολογία τους μπορεί να είναι από κινηματογραφικούς ήρωες, υπερ-ήρωες και αγαπημένα συγκροτήματα, μέχρι εντυπωσιακά φανταστικά τοπία, αιθέριες υπάρξεις, αλλά και βιβλικές φιγούρες. 

Πάρτε μια γεύση...

Πληροφορίες απο www.caranddriver.gr


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
'Σασμός - Ψυχογραφώντας την Άννα',
'Σασμός - Ψυχογραφώντας την Άννα', "Πέρα από αυτό που βλέπεις" | Νέλη Βυζαντιάδου.
με 0 Σχόλια 3405 Views

Η Άννα, όπως και πολλές άλλες γυναίκες, δεν ξέρουν να είναι τίποτα άλλο πέρα από νοικοκυρές, σύζυγοι και μητέρες. Αν βγουν από τη ζώνη ασφαλείας που είναι το σπίτι τους, θα τα χάσουν. Θα τα χάσουν και θα χαθούν. Γράφει η Νέλη Βυζαντιάδου για την Κουλτουρόσουπα.


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη