«Οι μνήμες μας Ενώνουν» μέσα από μία έκθεση υδατογραφίας

702 Views
«Οι μνήμες μας Ενώνουν» μέσα από μία έκθεση υδατογραφίας «Οι μνήμες μας Ενώνουν» μέσα από μία έκθεση υδατογραφίας

 

 
Ο Δήμος Καλαμαριάς, το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Υδατογραφίας (IWS), και η Myrό Gallery διοργανώνουν Διεθνές Συμπόσιο και έκθεση υδατογραφίας με τίτλο «Οι μνήμες μας Ενώνουν», από τις 6-21 Οκτωβρίου 2022 στον πολυχώρο τεχνών Πύλη Α (Ανδρέου Γεωργίου 9).

Τόσο η έκθεση «Οι μνήμες μας ενώνουν» όσο και το ομώνυμο συμπόσιο τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς και εντάσσονται στο πρόγραμμα "ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 1922-2022 Μια θάλασσα μνήμες…και γινήκαμε όλοι ένα", που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμαριάς, τιμώντας τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Στο Διεθνές Συμπόσιο και στην Έκθεση Υδατογραφίες συμμετέχουν καλλιτέχνες από κάθε γωνιά της γης, όπως την Αυστραλία, το Μεξικό, τον Καναδά, τις ΗΠΑ, το Περού, την Ισπανία, την Ουκρανία, τη Βραζιλία κά.
Τα εγκαίνια της έκθεσης, στην οποία συμμετέχουν με έργα τους περισσότεροι από 80 ζωγράφοι από όλο τον κόσμο, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 στις 18:00 στον πολυχώρο τεχνών Πύλη Α.

Στη τελετή των εγκαινίων θα ανακοινωθούν οι βραβεύσεις 10 εκ των συμμετεχόντων καλλιτεχνών, που επέλεξε η διεθνής κριτική επιτροπή και θα απονεμηθούν διακρίσεις.
 
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 18:00 έως τις 21:00, ενώ την Πέμπτη 6/10 καλλιτέχνες θα βρίσκονται στο Πάρκο Κόδρα, όπου θα φιλοτεχνούν έργα υδατογραφίας.
 

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Οι μνήμες μας Ενώνουν

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερη Παράξενη ζωή