Οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος υποδέχονται το καλοκαίρι με νέες κυκλοφορίες!

959 Views
Οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος υποδέχονται το καλοκαίρι με νέες κυκλοφορίες! Οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος υποδέχονται το καλοκαίρι με νέες κυκλοφορίες!

 
 
Νέα βιβλία των Kristin Hannah, Maja Lunde, Ruth Ware, Naomi Klein, Malcolm Gladwell και άλλων συγγραφέων βρίσκονται από σήμερα σε όλα τα βιβλιοπωλεία.
 
 
·         Naomi Klein – Στις φλόγες
 
Μετά το Δόγμα του Σοκ και το No Logo, η βραβευμένη συγγραφέας και δημοσιογράφος Naomi Klein επιστρέφει για να μας εξηγήσει το όραμά της για ένα Πράσινο Νιού Ντηλ που μπορεί να αποτρέψει την κλιματική καταστροφή.
Μετάφραση: Μιχάλης Μακρόπουλος
 
Βρείτε το βιβλίο εδώ
 
 
·         Malcolm  Gladwell – Μιλώντας σε αγνώστους
 
Μετά τα best seller Δαβίδ και Γολιάθ και Άνθρωποι που ξεχωρίζουν, ο Malcolm Gladwell προσφέρει έναν οδηγό για ταραγμένους καιρούς, εξηγώντας μας τι πρέπει να γνωρίζουμε για τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε.
Μετάφραση: Δάφνη Παπαδούδη
 
Βρείτε το βιβλίο εδώ
 
·         Συλλογικό – Η ιστορία με απλά λόγια
 
Ένα νέο βιβλίο από τη δημοφιλή σειρά της DK, με απλές αλλά περιεκτικές εξηγήσεις για τις ιδέες που βρίσκονται πίσω από τα γεγονότα τα οποία έχουν διαμορφώσει τον κόσμο, επεξηγηματικά διαγράμματα και έξυπνη εικονογράφηση που δίνει μια διαφορετική άποψη για το παρελθόν.
Μετάφραση: Ρίτα Κολαϊτη
 
Βρείτε το βιβλίο εδώ
 
·         Maja Lunde – Η ιστορία του νερού
 
Από τη συγγραφέα του διεθνούς best seller Η ιστορία των μελισσών, το δεύτερο, αυτοτελές μέρος της Τετραλογίας του Κλίματος. Μια επική ιστορία για τις δυνάμεις της φύσης και το πλέον σημαντικό αγαθό για την ανθρώπινη ύπαρξη: το νερό.
Μετάφραση: Δέσπω Παπαγρηγοράκη
 
Βρείτε το βιβλίο εδώ
 
·         Kristin Hannah – Πυγολαμπίδες
 
Από τη συγγραφέα του παγκόσμιου best seller Το Αηδόνι, ένα ρεαλιστικό και συναρπαστικό πορτρέτο μιας σύνθετης φιλίας ζωής, που διατρέχει τις ζωές των πρωταγωνιστριών επί δεκαετίες, μέχρι που μια προδοσία απειλεί να την αφανίσει.
Μετάφραση: Χριστίνα Σωτηροπούλου
 
Βρείτε το βιβλίο εδώ
 
 
·         Ruth Ware – Το κλειδί
 
H Ruth Ware, η συγγραφέας του bestseller H γυναίκα στην καμπίνα 10, υπογράφει ένα νέο θρίλερ με αριστοτεχνικά δουλεμένη πλοκή. Ένας ευφυής συνδυασμός gothic ατμόσφαιρας, σύγχρονης παράνοιας και οικιακού δράματος με φόντο ένα «έξυπνο» σπίτι στα βάθη της Σκωτίας.
Μετάφραση: Αντώνης Καλοκύρης
 
Βρείτε το βιβλίο εδώ
 
 
·         Marie G. Rohde – Πλανήτης SOS
 
Ένα ευφάνταστο παιδικό βιβλίο που παρουσιάζει τις περιβαλλοντικές απειλές ως μυθικά τέρατα, μας εξηγεί γιατί και με ποιους τρόπους μας απειλούν και μας προτείνει τους τρόπους αντιμετώπισής τους.
Μετάφραση: Αυγή Δαφερέρα
 
Βρείτε το βιβλίο εδώ
 
 
·         J.J. Austrian, Mike Curato – Σκουλήκι αγαπάει σκουλήκι
 
Σε αυτό το βιβλίο του J.J. Austrian και του Mike Curato δύο σκουλήκια ερωτεύονται και αποφασίζουν να παντρευτούν, σε μια ιστορία που αναδεικνύει την ιδέα της αγάπης.
Μετάφραση: Ηλιάνα Αγγελή
 
Βρείτε το βιβλίο εδώ
 
 
Καλές αναγνώσεις!

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Μιλάντα Σαρικιαχίδου
Μιλάντα Σαρικιαχίδου
Θα σας μιλώ για ιστορίες, θα γυρνάμε μαζί τις σελίδες των βιβλίων. Κάθε 8, 18 και 28 του μηνός θα σας προτείνω έρωτες, δράματα, εγκλήματα,αλλά και παιδικά βιβλία! Η ζωή είναι ωραία με τα βιβλία…μείνετε συντονισμένοι και διαβασμένοι!Milanta.phil@hotmail / @milanda_reads

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή