Ποια είναι τα μυστικά των Καρυάτιδων;

843 Views
Ποια είναι τα μυστικά των Καρυάτιδων; Ποια είναι τα μυστικά των Καρυάτιδων;

 Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute, συνδιοργανώνουν μια δράση-ξενάγηση στο Nέο Μουσείο της Ακρόπολης, το βράδυ της 10ης Αυγούστου.

Συνεχίζοντας τον κύκλο ξεναγήσεών τους, το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute συμπράττουν στις 10 Αυγούστου και συνδιοργανώνουν μια νυχτερινή ξενάγηση στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης .

Η πρωτοβουλία τιτλοφορείται «Tα μυστικά των Καρυάτιδων» και όπως διαβάζουμε στο ενημερωτικό σημείωμα από το σχετικό link: «Θα παρουσιαστεί µια νυχτερινή ξενάγηση, στο πιο φημισμένο μουσείο του κόσμου, το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης. 

Μικρά και μεγάλα μυστικά θα αποκαλυφθούν, μέσω της ιστορίας πραγματοποιώντας ένα ταξίδι πολλές χιλιετίες πίσω. Ελάτε να ανακαλύψουμε τα μυστικά των Καρυάτιδων που “ξαναγεννήθηκαν” με τη βοήθεια της τεχνολογίας, και να θαυμάσουμε τις μετώπες του Παρθενώνα, τις κόρες, τους κούρους και τα χρωματιστά αγάλματα».

«Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης λειτουργεί υπό τον φορέα του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού και είναι ένας κοινωφελής εκπαιδευτικός και πολιτιστικός οργανισμός. 

Σκοπός του, είναι η προαγωγή των αξιών της ελληνικής παιδείας, της ελληνικής εκπαίδευσης και του ελληνικού πολιτισμού μέσω δραστηριοτήτων που αφορούν την παιδεία, την εκπαίδευση, τα γράμματα και τον πολιτισμό».

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Καρυάτιδες

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Κερδίστε προσκλήσεις για να δείτε: Ρέκβιεμ για τη Σμύρνη στο Φεστιβάλ Επταπυργίου
Κερδίστε προσκλήσεις για να δείτε: Ρέκβιεμ για τη Σμύρνη στο Φεστιβάλ Επταπυργίου
με 0 Σχόλια 414 Views

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του Kulturosupa.gr διεκδικώντας διπλές προσκλήσεις για να δείτε το συμφωνικό έργο «Ρέκβιεμ για τη Σμύρνη» Τρίτη 5 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Επταπυργίου


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή