ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΟΚΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΖΑ ΙΜΑΡΕΤ

425 Views
 ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΟΚΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΖΑ ΙΜΑΡΕΤ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΟΚΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΖΑ ΙΜΑΡΕΤ

 ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΟΚΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΖΑ ΙΜΑΡΕΤ

Έκθεση έργων του Βασίλη Γκόκα με τίτλο Rέtapestry διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, από το Σάββατο 11 Μαρτίου έως την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στο Αλατζά Ιμαρέτ (Κασσάνδρου 91-93).

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 στις 20.00, ενώ η έκθεση θα λειτουργεί από Τρίτη έως Κυριακή, κατά τις ώρες 11.00 έως 18.00
Ο Βασίλης Γκόκας δημιουργεί έργα ανακυκλώνοντας παλιά σταμπωτά κεντήματα (tapestries), συνθέτοντας κολάζ στα οποία εξυφαίνεται μια νέα αφήγηση, με φόντο ένα φανταστικό τοπίο.

Ο καλλιτέχνης σπούδασε αρχικά στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ιωαννίνων και στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 2007, αποφοίτησε από τη Ανώτατη Σχολή Καλών του Α.Π.Θ. και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Μουσειολογία, στο Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα του Τμήματος Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στη δημόσια Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και διετέλεσε συντονιστής στο Γενικό Προξενείο της Μελβούρνης, ως υπεύθυνος για την Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση στην Αυστραλία και τη Ν. Ζηλανδία.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Αλατζά Ιμαρέτ

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Με το βλέμμα στους επιδημιολογικούς χάρτες έρχονται 12 παραστάσεις στο θέατρο Αμαλία (και με στριμώκολες χωρητικότητες).
Με το βλέμμα στους επιδημιολογικούς χάρτες έρχονται 12 παραστάσεις στο θέατρο Αμαλία (και με στριμώκολες χωρητικότητες).
με 0 Σχόλια 2243 Views
Το θέατρο ΑΜΑΛΙΑ, δίνει τον δικό του αγώνα. Κάθε προγραμματισμός, κάθε προσπάθεια προγραμματισμού εκ προοιμίου είναι καταδικασμένη. Η καθημερινότητα μας δυστοπική γεμάτη καταθλιπτικά σενάρια. Για το αύριο ούτε λόγος να γίνεται…
Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή