Μίκυ Μάους, Ντόναλντ Ντακ και Γκούφυ ποζάρουν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δια χειρός του σχεδιαστή Τζόρτζιο Καβατσάνο. Έρχεται στη Θεσσαλονίκη

462 Views
Μίκυ Μάους, Ντόναλντ Ντακ και Γκούφυ ποζάρουν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δια χειρός του σχεδιαστή Τζόρτζιο Καβατσάνο. Έρχεται στη Θεσσαλονίκη Μίκυ Μάους, Ντόναλντ Ντακ και Γκούφυ ποζάρουν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δια χειρός του σχεδιαστή Τζόρτζιο Καβατσάνο. Έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Μίκυ Μάους, Ντόναλντ Ντακ και Γκούφυ ποζάρουν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δια χειρός του σχεδιαστή Τζόρτζιο Καβατσάνο. Έρχεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο Τζόρτζιο Καβατσάνο, ο μεγαλύτερος εν ζωή σχεδιαστής ιστοριών της Disney, έρχεται στη Θεσσαλονίκη καλεσμένος του 1ου Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con».
Ο ιταλός δημιουργός θα βρεθεί στην μεγάλη γιορτή των κόμικς που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 10 Μαΐου, στην Αποθήκη Γ’, του ΟΛΘ.
.
Για τον λόγο αυτόν, σχεδίασε ειδικά για την διοργάνωση και έβαλε τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών: Μίκυ Μάους, Ντόναλντ Ντακ και Γκούφυ να ποζάρουν κάτω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει μαζί του και να λάβει υπογεγραμμένο το σχέδιο.
 
INFO
Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con». Από τις 8 έως τις 10 Μαΐου, στην Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι. Ώρες λειτουργίας: 10.00 - 21.00. www.thecomiccon.gr
 
Είσοδος:
• 5€ εισιτήριο ημέρας ενηλίκων / 4€ μειωμένο (φοιτητές, άνεργοι, cosplayers)
• 10€ εισιτήριο τριημέρου ενηλίκων / 8€ μειωμένο (φοιτητές, άνεργοι, cosplayers)
• 3€ εισιτήριο ημέρας παιδικό - έως 12 ετών (για σχολεία και συλλόγους).

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα δωρεάν βιβλίων - Όσα πρέπει να γνωρίζετε για να υποβάλλεις αίτηση.
ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα δωρεάν βιβλίων - Όσα πρέπει να γνωρίζετε για να υποβάλλεις αίτηση.
με 0 Σχόλια 1666 Views

 Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Πρόγραμμα Χορήγησης Επιταγών Αγοράς Βιβλίων του ΟΑΕΔ. Ημερομηνίες για την υποβολή αιτήσεων, ποιοι είναι δικαιούχοι.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή