«ΣΩΜΑ» - «ΔΙΠΛΟΕΚΘΕΣΕΙΣ»: 'Εκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Αρχιτεκτονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

366 Views
«ΣΩΜΑ» - «ΔΙΠΛΟΕΚΘΕΣΕΙΣ»: 'Εκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Αρχιτεκτονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. «ΣΩΜΑ» - «ΔΙΠΛΟΕΚΘΕΣΕΙΣ»: 'Εκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Αρχιτεκτονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

«ΣΩΜΑ» - «ΔΙΠΛΟΕΚΘΕΣΕΙΣ»: 'Εκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Αρχιτεκτονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

"εκθέσεις φωτογραφίας παλιών και νέων μελών της Φ.Λ.Α.Σ στην αρχιτεκτονική σχολή του Α.Π.Θ."
 
Τηρώντας την παράδοση η Φ.Λ.Α.Σ (Φωτογραφική Λέσχη Αρχιτεκτονικής Σχολής) εκθέτει και φέτος στο σπίτι της, τον εκθεσιακό χώρο της αρχιτεκτονικής σχολής!
 
Η έκθεση και γι’ αυτήν τη χρονιά είναι διπλή. Τα νέα μέλη της Φ.Λ.Α.Σ εκθέτουν με θέμα "ΣΩΜΑ", ενώ τα παλιά μέλη προσεγγίζουν την ένωση τοπίου και πορτραίτων από μια άλλη οπτική σε μια έκθεση με τίτλο "ΔΙΠΛΟΕΚΘΕΣΕΙΣ". Οι δύο εκθέσεις θα συστεγάζονται.
 
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 4 Μαΐου στις 9 το βράδυ.
 
Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Αρχιτεκτονικής Σχολής από 9 μέχρι 15 Μαΐου 2014, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.
 

Η Φ.Λ.Α.Σ.

Όλα ξεκίνησαν από τότε που μια παρέα φοιτητών του τμήματος Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ, με μόνο κίνητρο την αγάπη και το κοινό ενδιαφέρον για τη φωτογραφία, ένιωσαν την ανάγκη να οργανωθούν και να δημιουργήσουν μια ομάδα όπου θα μπορούσαν, συλλογικά πια, να ασχοληθούν με τη φωτογραφία, να μοιραστούν εμπειρίες και να ανταλλάξουν απόψεις. Έτσι ιδρύθηκε η Φωτογραφική Λέσχη Αρχιτεκτονικής Σχολής (Φ.Λ.Α.Σ.)
 
Το ακαδημαϊκό έτος 1993-1994 υπήρξε για τη φωτογραφική λέσχη, όπως και για όλο το τμήμα αρχιτεκτόνων, χρονιά ορόσημο. Ο πολύμηνος αγώνας των φοιτητών πέτυχε την αλλαγή στάσης της διοίκησης απέναντι στις συλλογικές ενέργειες των φοιτητών και τον επαναπροσδιορισμό των αναγκών, των απαιτήσεων και των χώρων.
 
Την επόμενη χρονιά, το καινούριο σπίτι της Φ.Λ.Α.Σ. είναι γεγονός: μια αίθουσα στο υπόγειο της πτέρυγας αρχιτεκτονικής με πλήρως εξοπλισμένο σκοτεινό θάλαμο. Μια νέα εποχή ξεκινούσε για τη φωτογραφική λέσχη και το μέλλον προβλεπόταν ευοίωνο.
 
Το ακαδημαϊκό έτος 1995-96, έκθεση με έργα των νέων μελών, με τη βοήθεια και τη στήριξη των παλιών, οδηγεί στη μεγαλύτερη έκθεση της Φ.Λ.Α.Σ. Έκτοτε συνεχίζει να προσφέρει για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της φωτογραφίας. Η καθιερωμένη, πλέον, έκθεση της Φ.Λ.Α.Σ. στο τέλος κάθε ακαδημαϊκού έτους αποτελεί μια γιορτή για όλα τα μέλη και τους φίλους της λέσχης.
 
Η Φ.Λ.Α.Σ. είναι ανοιχτή σε όποιον επιθυμεί να μοιραστεί τις φωτογραφικές του ανησυχίες..
 
Βασικές Πληροφορίες
Πότε: 4 Μάιου, 2015 - 21:00 - 15 Μάιου, 2015 - 19:00, καθημερινά: 11:00 - 19:00
Που: Εκθεσιακός χώρος της Αρχιτεκτονικής Σχολής (στον 2ο όροφο), Πολυτεχνική Σχολή Α.Π.Θ., Πανεπιστημιούπολη, Θεσσαλονίκη
 
Διοργάνωση: Φωτογραφική Λέσχη Αρχιτεκτονικής Θεσσαλονίκης
Κόστος: Είσοδος Ελεύθερη
Facebook page: https://www.facebook.com/flasauth
Facebook event: https://www.facebook.com/events/685006198278510/

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Με ένα κόκκινο κουμπί»: Ένα βιβλίο θαλπωρής και αλληλεγγύης από την Ελένη Μπετεινάκη.
«Με ένα κόκκινο κουμπί»: Ένα βιβλίο θαλπωρής και αλληλεγγύης από την Ελένη Μπετεινάκη.
με 0 Σχόλια 464 Views

Αν θες το παιδί σου να βλέπει πιο βαθιά, να μάθει να συμπονά, να νιώθει αλληλεγγύη για τους άλλους, τούτο το βιβλίο είναι το πλέον κατάλληλο. Διάβασε η #ΜαριάνναΜπουρουτζή και σχολιάζει για την #Κουλτουρόσοσουπα

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή