Ελίφ Σαφάκ: Παρουσίαση βιβλίου μιας από τις πιο γνωστές λογοτεχνικές φωνές της Τουρκίας στο καφέ Container - Αρχαία Αγορά.

268 Views
Ελίφ Σαφάκ: Παρουσίαση βιβλίου μιας από τις πιο γνωστές λογοτεχνικές φωνές της Τουρκίας στο καφέ Container -  Αρχαία Αγορά. Ελίφ Σαφάκ: Παρουσίαση βιβλίου μιας από τις πιο γνωστές λογοτεχνικές φωνές της Τουρκίας στο καφέ Container - Αρχαία Αγορά.

Ελίφ Σαφάκ: Παρουσίαση βιβλίου μιας από τις πιο γνωστές λογοτεχνικές φωνές της Τουρκίας στο καφέ Container -  Αρχαία Αγορά.

Η Λέσχη Ανάγνωσης  της ΑΜΚΕ «Γειτονων Δρώμενα», παρουσιάζει στις 7/10, ώρα 18.30 μ.μ στο καφέ CONTAINER (Αγνώστου Στρατιώτου- Φιλίππου 37, περιοχή Αρχαίας Αγοράς),  το μυθιστόρημα της Ε. Σαφάκ, με τίτλο Περηφάνια.

-Παρουσίαση- επιμέλεια: Δρ Ζωή Χατζησταύρου (συγγραφέας).
-Ανάγνωση: Οθων Θερμός, εκπαιδευτικός- μαθηματικός.
-Συζητά μαζί μας η κ.Lale Alatli (μεταφράστρια, διερμηνέας).

Μια  από τις πιο ηχηρές και γνωστές διεθνώς λογοτεχνικές  φωνές της Τουρκίας, η Ελίφ Σαφάκ, θίγει, με το καινούργιο βιβλίο της, το θέμα της σύγκρουσης του δυτικού κόσμου με την Ανατολή μέσα από τις ιστορίες μιας οικογένειας τούρκων μεταναστών στο Λονδίνο.
 Οι παραδόσεις, ο ρόλος της οικογένειας και η τύχη μιας γυναίκας μετανάστριας στο δυτικό κόσμο, μέσα από την ουσιαστική ματιά της κοσμοπολίτισσας Σαφάκ, κάνει την ¨Περηφάνια», ένα από τα πιο γοητευτικά μυθιστορήματα της τελευταίας περιόδου.

ΕΛΙΦ ΣΑΦΑΚ: ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ (μυθιστόρημα)
Εκδόσεις ΠαπαδόπουλοςΦωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Ιστορία χωρίς Όνομα»: Το κρυφό πάθος της Πηνελόπης Δέλτα  για τον Ίωνα Δραγούμη στο Θέατρο Αριστοτέλειον
«Ιστορία χωρίς Όνομα»: Το κρυφό πάθος της Πηνελόπης Δέλτα για τον Ίωνα Δραγούμη στο Θέατρο Αριστοτέλειον
με 0 Σχόλια 432 Views
ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Τον θυελλώδη έρωτα του Ίωνα Δραγούμη και της Πηνελόπης Δέλτα θα φέρει στη σκηνή φέτος το χειμώνα ο Κώστας Γάκης, σε μια θεατρική διασκευή του βραβευμένου με τρία βραβεία κοινού βιβλίου του Στέφανου Δάνδολου «Ιστορία χωρίς όνομα» από τις εκδόσεις “Ψυχογιός”.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή