Διάσημοι ηθοποιοί κ τραγουδιστές, διάσημοι και ως ζωγράφοι. Part 2. Από την Mπουντουρέλη Ελένη...

724 Views
Διάσημοι ηθοποιοί κ τραγουδιστές, διάσημοι και ως ζωγράφοι. Part 2. Από την Mπουντουρέλη Ελένη... Διάσημοι ηθοποιοί κ τραγουδιστές, διάσημοι και ως ζωγράφοι. Part 2. Από την Mπουντουρέλη Ελένη...

Διάσημοι ηθοποιοί & τραγουδιστές, διάσημοι και ως ζωγράφοι… Part 2. Από την Mπουντουρέλη Ελένη 

Μπορεί εσείς να τους γνωρίζετε μόνο ως ηθοποιούς ή ως τραγουδιστές, να είχατε κολλήσει με ταινίες ή τραγούδια τους για χρόνια, αλλά ίσως να μη ξέρατε ότι οι αγαπημένοι σας έχουν κρυφά ταλέντα…
Είδαμε κάποιους τον προηγούμενο μήνα, όμως δεν εξαντλήσαμε την λίστα…Δείτε λοιπόν την τέχνη μερικών ακόμα και διαλέξτε τα αγαπημένα σας!
 
George W. Bush (Τζόρτζ Μπους) – Εικόνα 1
Ο Μπους λοιπόν άρχισε να ζωγραφίζει από το 2012 και δυο χρόνια μετά εξέθεσε τα έργα του στο George Bush Presidential Library and Museum (Tζορτζ Μπους – Προεδρικό Μουσείο & Βιβλιοθήκη). Τα έργα του είναι κυρίως φωτορεαλιστικοί πίνακες με λάδι, όπως αυτό της εικόνας 1.
 
Prince Charles (Πρίγκηπας Κάρολος) – Εικόνα 2
O Πρίγκηπας Κάρολος της Αγγλίας, έχει από ότι φαίνεται μια αγάπη για την ακουαρέλα και τις νερομπογιές (άμα δεν έχει τι να κάνει κανείς όπως είπε και ένας φίλος μου…). Το 2013 δημιούργησε μια online πλατφόρμα στην οποία εκθέτει την πλειονότητα της δουλειάς του, η οποία κυρίως έχει ως θέματα τη φύση. Θυμηθείτε τον Μπομπ Ρος (Bob Ross) και τους μικρούς του φίλους που έμεναν ανάμεσα στα δεντράαακια…
 
Lucy Liu (Λούσυ Λιου) –  Εικόνα 3
Η διάσημη ηθοποιός ζωγράφιζε από πολύ μικρή ηλικία και εξέθετε τα έργα της υπό το ψευδώνυμο Yu Ling (Γιου Λίνγκ), τα περισσότερα έργα της είναι ασπρόμαυρα με κάποιες διαβαθμίσεις του γκρι, αφηρημένα και πολλές φορές τελείως αφαιρετικά. Τα κέρδη από τις πωλήσεις τους, συνήθως τα δωρίζει στην UNICEF.
 
James Franco (Τζειμς Φράνκο) – Εικόνα 4
Ο γλυκούλης και πολυτάλαντος από ότι φαίνεται Τζειμς πέρα από σκηνοθέτης, ηθοποιός, ακτιβιστής, παραγωγός, πολυμίξερ είναι και ζωγράφος, από ότι λέει ζωγράφιζε από πολύ μικρός,  με μεγάλη παραγωγή μάλιστα. Τα θεματά του είναι ποικίλα και οι τεχνοτροπίες του επίσης, γενικά το παιδί πειραματίζεται.  Μερικά από τα έργα του φαίνονται και στην ταινία This is the end.
 
Viggo Mortensen (Βίγκο Μορτενσεν) – Εικόνα 5
Ο δικαιωματικός Βασιλιάς του Άρχοντα, είναι και ζωγράφος και φωτογράφος. Η δουλειά του μπορεί να φανεί στην ταινία  A Perfect Murder. Γενικά, η χρωματική του παλέτα είναι αρκετά ευαίσθητη, χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις, ενώ η θεματολογία του αρκετά ανεικονική χωρίς να είναι έντονη η παρουσία ανθρώπων.
/
Αυτά προς το παρόν, αν ανακαλύψω και κάποιον ακόμα θα σας ειδοποιήσω αμέσως!

Φωτογραφικό υλικό

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή