ΝΕΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΑΡΚΑ ΣΤΟ «ΕΘΝΟΣ».

608 Views
ΝΕΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΑΡΚΑ ΣΤΟ «ΕΘΝΟΣ». ΝΕΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΑΡΚΑ ΣΤΟ «ΕΘΝΟΣ».

ΝΕΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΑΡΚΑ ΣΤΟ «ΕΘΝΟΣ»

Με το δικό του μοναδικό τρόπο ο Αρκάς σχολιάζει το δημοψήφισμα που έχει εξαγγελθεί για την Κυριακή, με σκίτσο του που φιλοξενεί στο εξώφυλλό του το Έθνος.

Η αιχμηρή γελοιογραφία, μετά και τη χθεσινή αποκάλυψη του ψηφοδελτίου του δημοψηφίσματος, θέτει το δικό της «ερώτημα», καλώντας τους πολίτες να απαντήσουν με το «Ναι» ή το «Όχι»...

Πριν από λίγες ημέρες ο Αρκάς έγινε στόχο αήθους επίθεσης από «τζιχαντιστές» του διαδικτύου με αφορμή σκίτσα που σατίριζαν τους χειρισμούς της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Η επίθεση αυτή εξανάγκασε τους διαχειριστές της επίσημης σελίδας του στο Facebook να σταματήσει τις αναρτήσεις και να επανέλθει μερικές ώρες αργότερα με νέα γελοιογραφία..


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Η Παυλίνα Βουλγαράκη ενόψει συναυλίας της για το «Μαζί για το παιδί», μιλά στην «Κ»: «Γράφω ό,τι πιο αληθινό υπάρχει μέσα μου…».
Η Παυλίνα Βουλγαράκη ενόψει συναυλίας της για το «Μαζί για το παιδί», μιλά στην «Κ»: «Γράφω ό,τι πιο αληθινό υπάρχει μέσα μου…».
με 0 Σχόλια 409 Views
Με αφορμή το live της στην Πειραιώς 131, που έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους σκοπούς της ένωσης «Μαζί για το παιδί», η Παυλίνα Βουλγαράκη μιλά στην Κουλτουρόσουπα. Συνέντευξη στην Μαρία Γρηγοριάδου.
Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή